סרטו החדש של עמוס גיתאי יתחרה בפסטיבל ונציה
"אנה ערבייה", שצולם כולו בשוט אחד של 81 דקות, יתחרה בתחרות הרשמית של הפסטיבל היוקרתי ויוקרן בו בבכורה עולמית
סרטו החדש של עמוס גיתאי, "אנה ערבייה", התקבל לתחרות הרשמית של פסטיבל ונציה. הסרט בכיכובם של יוסוף אבו ורדה, יובל שרף, אסי לוי, שרה אדלר, אורי גבריאל, נורמן עיסא ושהדי סרור, יוקרן בבכורה עולמית במסגרת התחרות הרשמית של הפסטיבל ב-3 בספטמבר .
"אנה ערבייה", המצולם בשוט רצוף אחד של 81 דקות, מביא את סיפורן של שבע דמויות המתגוררות במעין מובלעת על גבול יפו ובת ים, בנקודה האחרונה שעדיין לא הפכה לנכס נדל"ן באזור. בין המבנים המוקפים בפרדס ומשמשים למחייה ולמוסך מאולתר, חיים חברי קהילה קטנה, במקום בו הזמן שונה לחלוטין מזה של העיר הסובבת אותם.
עיתונאית צעירה בשם יעל (יובל שרף), מגיעה למקום להתחקות אחר סיפור מסתורי המלווה את מותה של אם המשפחה, אנה, שנולדה בפולין במחנה ריכוז ונישאה לאחר הגעתה ארצה. הדמויות שיעל פוגשת מספרות לה על חייהם, החלומות שלהם, התקוות, הרומנים, התשוקות והאכזבות. הסרט עובר בין ההווה שבו מצויות הדמויות לטראומות העבר.
כתבות מומלצות

הממשלה וגופי הביטחון מגבים את העבריינים. ואת מי עוצרים? את השמאלנים כמובן

"זה מה יש. תגיד רוצה או לא רוצה, ותבחר צבע": כך נקבע מחיר המכונית שלכם
במעבדה קטנה ברחובות נולד הנוגדן הראשון בעולם שנוצר על ידי מחשב

זאת הייתה תשובה מושלמת - כך מסבירים "כיבוש" ב-25 מילים בלבד

השיר של אפרת גוש נובע מהקרביים של מלחמתה בהתמכרות לאלכוהול
על סדר היום
כתבות שאולי פספסתם

המועמדת התחברה לראיון עבודה בזום - וקיבלה מהמראיין מייל שהדהים אותה

מייסד קרן הגידור הגדולה בתבל: מזומן הוא זבל - ממשלות יחסלו את ביטקוין

יוקרה זה רע? כך נראים החיים במגדל חדש בתל אביב

קו השבר שעלול לקחת את הכלכלה העולמית למקום אחר, אפל יותר
