המעצבים שהפכו את את גבינות העובש ליצירות אמנות

המעצבים ודים פרוקופייב ודוד קורנייב הצליחו לשלוט על עובש הגבינה כדי ליצור פרויקט עיצוב תעשייתי. בשיחה אתם הם מסבירים מה הקשר של כל זה לגרביונים ואיך התמודדו עם הסירחון

דפנה ארד
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
דפנה ארד

מה כבר אפשר לעשות עם הגבינה שנשכחה בירכתי המקרר, וכעבור כמה חודשים הצמיחה שיער תכלכל חשוד של עובש? יש שחותכים את העובש, מנסים לשכוח שהוא אי פעם היה שם, ומצילים את הגבינה. אחרים נגעלים וזורקים את החריץ כולו לפח הזבל. ודים פרוקופייב, בן 33, ודוד קורנייב, בן 30, ליהקו את תלולית העובש לפרויקט עיצוב. הם הכירו במשך התואר הראשון בלימודי עיצוב תעשייתי בבצלאל. פרוקופייב המשיך לתואר שני, ולקראת עבודת הגמר הוא ביקש שחברו יסייע לו בפרויקט גמר שיעסוק בקעקועים. אז הוא לא תיאר לעצמו שהידע של קורנייב בגיבון קווקזי מסורתי יועיל לו במשהו. הגבינות עם העובש המעוצב יוצגו במסגרת "דהיום", תערוכת הבוגרים של מסלול "אודות עיצוב" בתוכנית לתואר שני בעיצוב תעשייתי בבצלאל, שאצרו גלית שבו, אייל אליאב, רועי וספי-נאי, ויהונתן הופ (בית בנימיני, רח' העמל 17 תל אביב. עד שבת, 22 בפברואר).

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ