בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מה מסתתר מאחורי מבוך העוגות

תגובות
המיצב Break Bread
Think Tank Gallery / Irina Logra

״תנו לי הר קצפת, אני רוצה להיות מוצפת״, שרה מיכל ינאי אי שם בניינטיז. ובכן מיכל, חדשות טובות, ים של סוכר התגלה בגלריה Think Tank בלוס אנג׳לס. המיצב ״Break Bread״ משתרע על פני שישה חדרים בשטח של מעל 650 מ״ר, שנהפכו למבוך עוגות ענק ומרהיב.

אף שהעוגות נראות אמיתיות למדי, היוצרים, סקוט הוב (Scott Hove) וקית מגרוגדר (Keith Magruder) המכונה ״בנו של האופה״ השתמשו בחומרים כטיח וצבע ועיצבו אותם בעזרת כלים מהמטבח כמו שקיות זילוף. לצד קרם ודובדבנים יצרו השניים אלמנטים מתוקים פחות: גולגלות, לסתות בעלי חיים ורובים מצופים ״שוקולד״.

המיצב
Francis Zera

ממלכת העוגות, כפי שמסביר בנו של האופה, אמורה לעורר את כל התחושות והרגשות האפשריים בקרב הצופה — שמחה ועצב למשל, וכמובן רעב. המיצב, שיארח בתוכו פעילויות שונות, מופעים וארוחות, יוצג עד 13 במארס.

 

המיצב
Francis Zera
המיצב
Francis Zera

🎂 I wanna be the girl with the most cake. 🎂 #scotthove #thinktankgallery #dtla #huffpogram

A photo posted by nicolette mason (@nicolettemason) on



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו