למה לעסוק באופנה כשאפשר לעצב עוגות?

בוני גוקסון עבדה עם ארמני ופראדה עד שהבינה כי טעמה האופנתי יתאים גם לעוגות ופתחה קונדיטוריה יוקרתית בהונג קונג. השבוע יתפרסם ספרה שכבר מסתמן כלהיט - ככה זה כשרלף לורן ממליץ. הכל, היא מסבירה, הוא עניין של שילוב צבעים

דזירה או, ניו יורק טיימס
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דזירה או, ניו יורק טיימס

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ