בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יש הרבה
 בגדים בים: עורות דגים נכנסים לשימוש בתעשיית האופנה

הם בעלי טקסטורה עדינה, נמתחים היטב וחזקים לא פחות מעורות קלאסיים. מותגי אופנה גדולים מאמצים לחיקם את עורות הדגים, לא לפני שהם עוברים תהליך כימי להסרת הריח

8תגובות
ללא קרדיט

כשדייב מקדרמוט קיבל שיחת טלפון מאחיו באמצע המשמרת שלו כשף במסעדה באספרנסה, במערב אוסטרליה, הוא לא תיאר לעצמו שחייו הולכים להשתנות. אחיו ביקש ממנו לשלוח לו עורות דגים מהמסעדה כדי לערוך כמה ניסויים שבמהלכם הוא ניקה את הבשר והקשקשים, עיבד את העורות, צבע אותם בחומרים סינתטיים או אורגניים, ייבש אותם במשך כמה חודשים, מתח אותם כדי שיהיו רכים יותר ומכר אותם ליצרני תיקים, ארנקים וחגורות מסביב לעולם. ככה נולדה החברה שלהם, שעוסקת בעיבוד עורות דגים לתעשיית העורות והאביזרים. מקדרמוט אינו לבד. תעשיית...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו