מתכון: עוגת שזיפים באדיבות ספי בן דור - מתוקים - הארץ
מתכון: עוגת שזיפים באדיבות ספי בן דור
גלריה
18/10/2011 | 13:55
מרכיבים: 50 גרם סוכר וניל, חצי קילו סוכר רגיל, 300 גרם שמן, קינמון, 25 גרם אבקת אפיה, 700 גרם שזיף "שושן אדום", 6 ביצים, 580 גרם קמח

חומרים:

  • 50 גרם סוכר וניל
  • חצי קילו סוכר רגיל
  • 300 גרם שמןקינמון
  • 25 גרם אבקת אפיה
  • 700 גרם שזיף "שושן אדום"
  • 6 ביצים
  • 580 גרם קמח

ההכנה:

להקציף את הביצים יחד עם סוגי הסוכר, להוסיף את השמן ולבסוף להוסיף יחד את הקינמון עם אבקת אפייה והקמח. לצקת את הבלילה לתבנית אפייה ולפזר מעליה רצועות שזיפים. לאפות בחום של 180 מעלות למשך 40 דקות, עד שאפשר לנעוץ בעוגה קיסם שייצא נקי.

0
 
הוספת תגובה

תודה!

תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת

אנא המתן...