החיים אחרי לביבות הבטטה: אורנה ואלה מוציאות ספר מתכונים שמצית בהן חרדות ישנות

אלה מאכילה את אורנה, אורנה קונה לאלה בגדים. כשנה וחצי אחרי שסגרו את "אורנה ואלה", שהיתה מוסד תל־אביבי, אלה שיין ואורנה אגמון מוציאות ספר בישול חדש ומגלות כמה הן חרדות, גם אחרי כל השנים האלה, שהמתכונים שלהן לא יצליחו, מנסות להסביר למה לוקח יום שלם להכין כל מתכון ומספרות מה מחליף סקס ביחסים שלהן

רוית הכט
רוית הכט
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
אורנה אגמון (מימין) ואלה שיין. התנגדות נחרצת לקיצורי דרך
רוית הכט
רוית הכט

כשנהגתי הביתה מאחת הפגישות עם אורנה אגמון ואלה (במלרע, כמו goddess) שיין ונפתח לי בפה איזה טעם מוכמן באחת המנות שאכלתי אצל אלה בבית, או כשהלכתי מרת נפש מהמטבח לסלון בביתי ובהיסח הדעת נתתי ביס בלחמנייה ששלחה איתי ופתאום נמלאתי חום נעים - הבנתי בגוף משהו שהן דיברו עליו. הן ניסו להסביר לי על תהליך הליווי שהן כה מחויבת אליו, לסועד במסעדה שהוציאו לו מנה, למבשלת בבית שמנסה את המתכון מספר הבישול. אני חושבת שאפילו גיליתי עוד קומה בליווי הזה. משהו מהחום של אלה והדיוק של אורנה נשלח עם האוכל שלהן, איזה ענן שקוף אך דחוס, שמתפרק בגוף לנחמות קטנות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ