נמאס כבר מכל השפים המפונפנים האלה

היא מתעבת את תרבות הבישול הפולחנית, עם הצִלחוּת, השפים האנינים מטעם עצמם, הצילומים באינסטגרם ותוכניות הטלוויזיה. תנו לתמר אדלר - מאושיות האוכל המצליחות בארצות הברית - סיר עם מים, מלח, בשר ושעועית והיא כבר תראה לכם איך לבשל טעים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
תמר אדלר בבית קפה
תמר אדלר. המסר הוא פשטותצילום: נתן דביר
צח יוקד
צח יוקד

אם הייתם שואלים את תמר אדלר, היא היתה מייעצת לכם כבר מזמן להעיף מהמטבח את כל המכשירים החשמליים שתקועים לכם על השיש וממלאים את הארונות. את אופה הלחמים האוטומטי ואת סיר האידוי האלקטרוני ואת המחבת החשמלית והבלנדר המשוכלל. "המכשירים החשמליים היחידים שיש לי במטבח זה מיקסר שאני מכינה איתו בצק לפיצה וללחמים, מעבד מזון ישן שאמא שלי קנתה ב-1973, ושום דבר מעבר לכמה סירים ומחבתות", היא אומרת בשיחה בבית קפה ברציף תחנת הרכבת גרנד סנטרל שבמרכז מנהטן, זמן קצר לפני שהכל הפך לשטח מפורז. "כל תרבות הצריכה שאנחנו חיים בתוכה משכנעת אנשים שהם יכולים לקנות את הדרך שלהם למטבח. שאם הם רק יקנו את המכשירים הנכונים, גם הם יוכלו להיות שפים, כאילו שהקניות הן הפתרון לכל הבעיות שלהם. אנשים צריכים לדעת לבשל, לא לקנות מכשירים כל הזמן. ברגע שהם יידעו לבשל הם לא יצטרכו כמעט שום דבר חוץ מכמה סירים ומחבתות".

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ