למה לאכול בבית אם אפשר לזלול במסעדה המשפחתית

יש ילדים שלא צריכים להסתפק בשניצל ופתיתים. ילדי השפים אוכלים מכל העולמות

דפנה ארד
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דפנה ארד
האני נאבלוסי במסעדה המשפחתית. העוזר הקטן של המלצרים והטבחיםצילום: דניאל בר און
האני עם אמו, אירין נאבלוסיצילום: דניאל בר און
מיי אבגיל במסעדה שבה עובד אביה. אוכלת הכל חוץ מאבוקדוצילום: דניאל בר און
מיי עם אמה, הונג וונג אבגילצילום: דניאל בר און

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ