אלוהים נמצא בין פירורי הגבינה

במנזר בצפון הכפרי של מדינת ניו יורק הן אופות, מקפיאות ומשלחות עוגות גבינה ב-13 טעמים. סיפורן של נזירות המשלבות בין בישול לחיים רוחניים

ג'אן הופמן, ניו יורק טיימס
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ג'אן הופמן, ניו יורק טיימס

במבט ראשון, נראתה הכנתן של 200 עוגות גבינה במשקל של כשני קילוגרמים במטבח המסחרי שטוף השמש עניין רגיל, שאינו ראוי לדיווח מיוחד. אשה מבוגרת במטפחת ראש תיפעלה מכשיר לחיתוך גבינה, ופרסה לבנים שמנות של גבינת שמנת. אשה אחרת עם פוני כסוף מזגה שמנת סמיכה למערבל המזון, טבלה לתוך התערובת את הזרת לטעימה, וגיחכה. ריח וניל עשיר בישם את האוויר. כשנפתחו מיכלים שהגיעו מפלורידה, נפלטו פרצי ניחוחות ליים קלים.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ