שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

סעודת מלכים היישר מפח הזבל

אירוע האוכל הזוהר שהתקיים בתל אביב התבסס על שאריות חומרי גלם שעמדו להיזרק מהשוק הסיטונאי או מחנויות. המארגנת, מיכל ביטרמן, מסבירה מה מיוחד בירקות הנזרקים בישראל, מה למדה בשוודיה על קיימוּת ומה סקסי בבטטה

נטע אחיטוב
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
נטע אחיטוב

אט אט מתמלא החלל שבקומה השנייה של בית המידות ברחוב לילינבלום 23 בתל אביב. אנשים זולגים פנימה בעצלתיים וכל מי שעובר את מפתן הדלת מוציא מפיו קריאת התפעלות כלשהי — "וואו", "איזה יופי" ודומיהם. ואכן, החלל המחוספס על קירותיו המתקלפים, תקרתו הגבוהה והרצפה המצוירת שלו אסתטי להפליא. נופך קישוטי מוסיפים האוכל המסודר בחן על שולחנות ההגשה העצומים, בר היין האלגנטי ושולחן ההחמצה שמזכיר את התפאורה הגולמית של מסעדות השוק שופעות הירקות שצצו מכל עבר בשנים האחרונות. המנות עצמן שוכנות בכלי הגשה נאים — וכל זה מפתיע בהתחשב בכך שמדובר במנות שהוכנו מחומרי גלם שעמדו להיזרק לפח האשפה ובכלי הגשה העשויים חומר מתכלה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ