בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סעודת מלכים היישר מפח הזבל

אירוע האוכל הזוהר שהתקיים בתל אביב התבסס על שאריות חומרי גלם שעמדו להיזרק מהשוק הסיטונאי או מחנויות. המארגנת, מיכל ביטרמן, מסבירה מה מיוחד בירקות הנזרקים בישראל, מה למדה בשוודיה על קיימוּת ומה סקסי בבטטה

14תגובות
השולחן באירוע "מסה: יש מאין" בתל אביב
ניר קידר

אט אט מתמלא החלל שבקומה השנייה של בית המידות ברחוב לילינבלום 23 בתל אביב. אנשים זולגים פנימה בעצלתיים וכל מי שעובר את מפתן הדלת מוציא מפיו קריאת התפעלות כלשהי — "וואו", "איזה יופי" ודומיהם. ואכן, החלל המחוספס על קירותיו המתקלפים, תקרתו הגבוהה והרצפה המצוירת שלו אסתטי להפליא. נופך קישוטי מוסיפים האוכל המסודר בחן על שולחנות ההגשה העצומים, בר היין האלגנטי ושולחן ההחמצה שמזכיר את התפאורה הגולמית של מסעדות השוק שופעות הירקות שצצו מכל עבר בשנים האחרונות. המנות עצמן שוכנות בכלי הגשה נאים — וכל זה...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו