איך בן לאב ישראלי ולאם צרפתייה שינה את עסקי הסושי בניו יורק?

למרות שגדל עם אוכל של בית חב"ד, דייוויד בוהדנה נהפך לשף עם קריירה מטאורית וביקורות המהללות את רשת הסושי שלו במנהטן. כיום הוא נתקל בצרות עם מחלקת התברואה של ניו יורק ועם מי שחושב שחזותו היפנית עברה את הגבול. בראיון הוא מסביר שהוא בכלל יפני הכלוא בגוף של גבר יהודי לבן

דייוויד בוהדנה ב"Sushi by Bou". "כל בוקר הייתי קונה את העיתון למאסטר שלי ומגיש לו אותו עם תה חם"
דייוויד בוהדנה ב"Sushi by Bou". "כל בוקר הייתי קונה את העיתון למאסטר שלי ומגיש לו אותו עם תה חם"צילום: Chris Heins / Sushi by Bou
צח יוקד
צח יוקד

לדייוויד בוהדנה יש את כל הסיבות בעולם להתרווח על כיסא העץ בבר של מסעדת הסושי שלו, "Sushi by Bou", ולחייך בסיפוק. בגיל 31 הוא בעליה של רשת סושי נחשבת עם שני סניפים מצליחים במקומות הכי מבוקשים במנהטן: אחד ברחוב 47 במרכז העיר, מרחק שתי דקות הליכה מהתיאטראות של ברודווי, וסניף נוסף ברחוב 14 פינת השדרה התשיעית, בלב שכונת צ'לסי הבוהמיינית.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ