המרדף האובססיבי אחר האוכל המושלם
הם משמרים זנים עתיקים של חיטה, ממלאים את ביתם בקמח, מלקקים עובש מהקירות ונוסעים לארצות רחוקות בשביל שוט קצר של אספרסו: הכירו את הגסטרונומים האובססיביים, האנשים שיעשו הכל כדי למצוא או להכין את המאכל החביב עליהם בצורה מושלמת
סימון רו, גרדיאן
סימון רו, גרדיאן
לפני כמה חודשים, בעת ביקור במבצר עתיק לחופי המפשייר, נאלץ אנדי מהוני להכיר בכך שהתחביב שלו יוצא מכלל שליטה. "הבחנתי בעובש לבן על הקיר, אז טעמתי ממנו כדי לראות אם הוא מהסוג שחשבתי", הוא אומר. "באותו רגע הבנתי שיכול להיות שקצת השתגעתי".