בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לשכת מנכ"ל רשות השידור שופצה - מעלית הנכים מושבתת

השיפוץ במקום מונע שימוש במעלית ייעודית המובילה ללשכה. רשות השידור: "הלשכה לא שופצה, הוסף קיר עם חלון ודלת. הנכים יכולים להגיע לכל מקום"

5תגובות

שיפוץ שנעשה בלשכת מנכ"ל רשות השידור, יוני בן מנחם, הביא להשבתתה של אחת ממעליות הנכים בבניין בשערי צדק. במסגרת השיפוץ, שעלותו מוערכת בעשרות אלפי שקלים, הורחבה הלשכה באופן שמונע שימוש במעלית ייעודית המובילה ללשכת המנכ"ל. כמו כן, בכניסה ללשכה נוסף מנעול הדורש קוד כניסה.

על פי גורמים ברשות, המצב הנוכחי אינו מאפשר כלל לנכים להגיע ללשכה, שנמצאת בכניסה מוגבהת בקומה השנייה של הבניין. על מנת להגיע ללשכה נדרש לעלות לקומה השנייה – דבר שעדיין אפשרי במצב הנוכחי – וממנה לעלות באמצעות המעלית הייעודית, שכבר אינה בשימוש.

מעליות הנכים הותקנו בבניין ב-1999, חודשים לאחר שעברה אליו הנהלת הרשות. יצוין כי לשכת המנכ"ל נחשבת לשכה גדולה גם כך, לאחר שעברה שיפוץ נרחב בתקופתו של מנכ"ל רשות השידור לשעבר, ג'ו בראל. בלשכה נהוג לערוך פגישות עם נציגי איגודים וציבור שונים המגיעים לדיונים, אולם חדר ישיבות נוסף נמצא גם בקומת הכניסה.

מרשות השידור נמסר בתגובה: "הלשכה לא שופצה אלא הוסף קיר עם חלון ודלת למבואה לצורך הצבת ציוד משרדי. מעלית הנכים לא הוזזה ממקומה והנכים יכולים להגיע לכל מקום בבניין ההנהלה באמצעות מעלית ומעליות נכים הקיימות בבניין, מה גם שחדר הישיבות נמצא בקומת הכניסה".



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו