בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קציץ בשר וכנפי עוף: טופאק קם לתחייה במסעדה חדשה

יותר מ–20 שנה לאחר שנרצח, יגשים הראפר המנוח חלום — ויפתח מסעדה בניו יורק. המנות ב"פאוומקה קפה" יתבססו על האוכל שאהב

תגובות
טופאק שאקור
אי-פי

שעות ספורות לפני כניסתו להיכל התהילה של הרוקנרול ויותר מ–20 שנה לאחר שנרצח, יגשים טופאק שאקור חלום — ויפתח מסעדה. ממחר (שישי) ובמשך שלושה ימים בלבד תיהפך מזללת "סוויט צ'יק" שבלואר איסט סייד מנהטן ל"פאוומקה קפה" — מסעדה המתמחה במטבח של דרום ארצות הברית ושתתבסס על המנות האהובות על הראפר המנוח כגון מרק גמבו, קציץ בשר וכנפי עוף בטיגון עמוק. התפריט ועיצוב הפנים יתבססו על רישומיו של שאקור שאותרו באחת ממחברותיו, ונועדו כהגדרתו ליצור מקום שיאפשר "בריחה מהמציאות הקרה של העולם". "החזון האמנותי של...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו