קציץ בשר וכנפי עוף: טופאק קם לתחייה במסעדה חדשה

יותר מ–20 שנה לאחר שנרצח, יגשים הראפר המנוח חלום — ויפתח מסעדה בניו יורק. המנות ב"פאוומקה קפה" יתבססו על האוכל שאהב

עפר פרלמן
עפר פרלמן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עפר פרלמן
עפר פרלמן

שעות ספורות לפני כניסתו להיכל התהילה של הרוקנרול ויותר מ–20 שנה לאחר שנרצח, יגשים טופאק שאקור חלום — ויפתח מסעדה.

ממחר (שישי) ובמשך שלושה ימים בלבד תיהפך מזללת "סוויט צ'יק" שבלואר איסט סייד מנהטן ל"פאוומקה קפה" — מסעדה המתמחה במטבח של דרום ארצות הברית ושתתבסס על המנות האהובות על הראפר המנוח כגון מרק גמבו, קציץ בשר וכנפי עוף בטיגון עמוק. התפריט ועיצוב הפנים יתבססו על רישומיו של שאקור שאותרו באחת ממחברותיו, ונועדו כהגדרתו ליצור מקום שיאפשר "בריחה מהמציאות הקרה של העולם".

תגיות:

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ