הריפבליק: שותים ורוקדים ב-M הדרך - לילה - הארץ

הריפבליק: שותים ורוקדים ב-M הדרך

M הדרך מציעה כל מה שבליין ממוצע צריך. אלכוהול, תפריט לילי ואפילו דאנס בר לעת מצוא. הריפבליק, בר חדש שנפתח במקום, היא האופציה הפופולרית כרגע בקרב תושבי אזור השרון

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
לירי הלפרין, עכבר השרון

בשני האחרון ירד גשם. כזה שגורם לך לעשות תוכניות ולהבריז ברגע האחרון. למען האמת, בסופו של דבר שני הצדדים יוצאים מרוצים מהאילוץ להישאר בבית. הפעם, להפתעתי, התוכנית יצאה אל הפועל. תיכננתי לצאת עם חברתי הדיילת, ושתינו החלטנו שנסיעה בגשם זלעפות תהיה מאתגרת וחיונית להשלמת ריכולים על החברה השלישית. פולניות. ריפבליק - כל הפרטיםהגענו לקניון M הדרך לאחר נסיעה איטית ומאתגרת, כשאני (על תקן הנהגת) רוכנת מעל ההגה כמו קשישה בת 70 פלוס. מתברר שלא היינו האמיצות היחידות שיצאו לתופת - החניון היה כמעט מלא. אל אזור השרון הצפוני מגיעים בשעות המאוחרות בעיקר כדי לשתות בירה באיניגו מונטויה. מקום שמחזיק שנים בתואר של כבוד על פני מפת הבילויים של האזור. חלק הגיעו לאכול קציצת בקר קז'ואלית בבורגוס הממוקם בצדו השני של הקניון. והשאר, כמונו, הגיעו למקום החדש בקניון - ריפבליק. ביסטרו בר המשלב את יתרונות האיניגו מונטויה והבורגוס. המקום החדש מסתמן כאופציה הפופולרית בקרב תושבי האזור או החולפים על פניו בדרך צפונה או בחזרה למרכז. מדובר בביסטרו מעוצב בעץ ובספות מעור, ובו מטבח פתוח ובר משקאות מאובזר היטב. אם תלכו לשירותים תגלו את הקומה התחתונה המשמשת פאב, ובה בר גדול העונה על דרישות הפיק־אפ, שולחנות, תאורה חשוכה ומוזיקה בווליום גבוה. יש אפילו אזור מיוחד למעשנים. אם נפלתם על יום שמח במיוחד והגעתם לאחר שזרמו הרבה צ'ייסרים בנהר, תפגשו אנשים שנוטשים את הכיסאות ומתחילים לרקוד.הפאב בקומה התחתונה קלאסי לדייט ראשון. הריפבליק (צילום: יחצ)לעומת זאת, הביסטרו בקומת הקרקע רגוע יותר, והתאים לחברתי ולי לארוחת אפטר דינר (במבטא LA). התיישבנו, ובתוך רגע הגיעו לשולחננו תפריטים וחיוכים קלאסיים של נותני שירות. אני בעד. מאחר שהייתי חייבת להישאר בפוקוס מלא החלטנו לחמם את הגרון עם קוקטייל אלגנטי - דקיריטה (41 שקל), שהגיע לפי הספר עם סוכר שכיתר את פתח הכוס. מומלץ למי שאוהב לטשטש את טעמו החריף של האלכוהול בסטייל של שנות ה־90. התפריט כנראה ייראה לכם מוכר והוא אינו טומן בחובו הפתעות: מטבח ים תיכוני שהורכב על ידי השף של מסעדת שילה המצליחה מתל אביב. את הארוחה פתחנו במנה ראשונה של סלט סינטה אסייתי עם סלק חי וקולרבי (45 שקל). המנה הגיעה קרה וקלילה. נוסף על כך, הזמנו פוק'צה עם סביח (45 שקל), הנאפית במקום מקמח איטלקי איכותי. מתאים למי שמגיע רעב ולא חושש מקלוריות או מעודף שמן. לציפורי הלילה יש אופציה של תפריט לילי מחצות, המציע מנות קטנות כגון עלי גפן, רוסטביף או פוקצ'ה ב־14 שקל. לקינוח הזמנו פרופיטורלים, שהיו מתוקים וטעימים, לצד כדור גלידת וניל (36 שקל). הריפבליק לא מתחכם, הוא מציע אוכל טוב במחיר לא זול אך גם לא מופקע. הפאב בקומה התחתונה קלאסי לדייט ראשון והביסטרו יותר זורם על דייט שני. המקום מרענן את המתחם ונותן אופציה חדשה לבילוי עבור סטודנטים מהסביבה, הורים צעירים מהמושבים מסביב שרוצים לצאת לכוס יין, או למי שפשוט רעב. נחזור. 

חמרמורתמהחבית: סטלה, טובורג, גינסמסננת: על הבר גילי 25 פלוסחניה: בחניון M הדרךמוזיקה: מוזיקת ביסטרו שקטה עד מזרחי

תגובות

הזינו שם שיוצג כמחבר התגובה
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שהינני מסכים/ה עם תנאי השימוש של אתר הארץ