קפיצה בזמן: ה- BELLBOY נפתח

בלובי מלון הבוטיק ברדיצ'בסקי נפתח בר קוקטיילים שכאילו נלקח מסרט אמריקאי ישן. עם קוקטיילים יצירתיים, מנות מעוררות תיאבון ואווירה אפלולית-רומנטית, מדובר בלוקיישן אידיאלי לדייט של רומנטיקנים שיכורים

יוליה ניקנקין, עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
יוליה ניקנקין, עכבר העיר

גל הקוקטיילים שוטף את חופי ישראל וברים חדשים צצים בכל פינה חשוכה. במקומות המדוברים ביותר ההשקעה ניכרת מהטפטים על הקירות ועד המטריה בקצה הכוס. כזה הוא ה-223, וממחר (25.6) גם ה-BELLBOY. בר הקוקטיילים האפלולי שיפתח להרצה ביום רביעי במלון ברדיצ'בסקי הוא הבייבי החדש של אריאל לייזגולד ואבירן אבידן (שניהם מבעלי ה-223). המקום, שמחזיר את הבליינים מאה שנה אחורה, שם את הדגש על שימוש בחומרי גלם לא שגרתיים באיכות בלתי מתפשרת כמו מסטיקה, אקליפטוס, סוכר דקלים, לימונים פרסיים ולבנדר ותפריט המבוסס על סירופים, חליטות ומחיות שלייזגולד רוקח בעצמו ממרכיבים ביתיים. היצע המשקאות נע בין וריאציות על קלאסיקות מוכרות וטובות, ותרכובות מודרניות שהפכו למשקאות הדגל של המיקסולוגים המובילים.

חוזרים לשנות השלושים הסוערות. בל בוי (צילום: אריאל לייזגולד)

על התפריט אמון השף עידו גרעיני, שיצר מנות קטנות ממוצרים ים תיכוניים עם קריצות לאסיה ואירופה, שיבואו טוב בין דרינק אחד למשנהו, דוגמת קלמרי מטוגן עם ציזיקי אוזו (47 שקלים); סשימי עם צ'ילי ונגיעות אקליפטוס (44 שקלים); צלעות טלה במרינדה של לימון וצ'ימיצ'ורי שיסו (44/72 שקלים) ולחם שטוח עם ברבוניות מטוגנות על צ'יפס כרישה וסלט נבטים (48 שקלים). כאמור, המקום נמצא בימים אלה בהרצה ופתוח בשעות הערב, אך צפוי בהמשך לפעול כבר משעות הבוקר, ולעורר את משכימי הקום עם ארוחות בוקר מקוריות. לא רק לחובבי קוקטיילים.

איפה: BELLBOY - ברדיצ'בסקי 14, תל אביב