בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קצרי רוח

אם השף ערבי והאוכל ערבי, למה לקרוא לזה בישול גלילי?

מישהו ב"משחקי השף" מפחד ככל הנראה מהמלה "ערבי" או חס ושלום חושב שמדובר במחרב רייטינג. אלא אם מזרח ירושלים ותל אביב עברו לגליל ולא סיפרו לנו

46תגובות
השופטים של "משחקי השף", מימין: מאיר אדוני, אסף גרניט ומושיק רוט
אוהד רומנו

מה בסך הכל רוצה הבן אדם בסוף היום? לשבת מול תכנית הטלוויזיה החביבה עליו ("משחקי השף" למשל) ולאכול איזה משהו טעים ליד (גבינה גלילית, למשל). הוא לא מתכנן לחטוף עצבים באמצע. מקרה שהיה כך היה: אתמול (שני), בפרק של "משחקי השף", ששודר בערוץ 2, רשת, הוכרז כי המתמודדים נסעו צפונה כדי ללמוד "בישול גלילי" מהו. התחנה הראשונה במסע: מסעדת מגדלנה המוערכת של השף יוסף זוזו חנא שחרתה על דגלה את הבישול הגלילי — הערבי. מובן שבאילוצי הזמן לא ציפינו לראות שעה וחצי על תולדות הפריקי, אבל שתי דקות בקושי למטבח מפואר...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו