"רויאל שף" - כשנתן כהן מכין ג'חנון בלונדון - אוכל - הארץ

"רויאל שף" - כשנתן כהן מכין ג'חנון בלונדון

אין לו פלאפון, מכונית או חשבון בנק, והוא לא יודע מה זה אוכל מולקולרי. איך נהפך נתן כהן, 
ממסעדת "הבית התימני האוריגינלי" בבאר שבע, למתמודד הבולט ביותר בתוכנית "רויאל שף"?

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

נתן כהן נשען על השלט שבכניסה למסעדת "הבית התימני האוריגינלי" בבאר שבע, שנהפך כבר מזמן לאימג' ויראלי. הוא כתב את הדברים לפני שנים - די עקום, בטוש אדום, בלי לוגו או מומחה למיתוג, והוא מקריא אותם: "בס"ד הבית התימני. למה זול פה? מפני שאני בעל המקום, אני הטבח, אני גם מלצר, אני עושה סלטים, אני הקניין, אני אופה בטבון, אני גם עושה כלים, אני גם משגיח כשרות, מינימום הוצאות".

תגובות

הזינו שם שיוצג כמחבר התגובה
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שהינני מסכים/ה עם תנאי השימוש של אתר הארץ