בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הבעלים של מסעדת "ימית" ממחיש את תרבות החלטוריזם הישראלית

שי הוא בור מוחלט בבישול, לא מבין במסעדנות וכל מה שמעניין אותו הוא לדפוק את לקוחותיו כדי להרוויח יותר כסף. בניסיון לשפר את המסעדה שלו, השף אסף גרניט הנציח את החלטוריזם

74תגובות
מהפכה במטבח. תרבות שמעודדת שרלטנות
צילום מסך ערוץ 13 רשת

מהפכה במטבח פרק 9, אתר רשת 13 שי, הבעלים של מסעדת "ימית" על החוף ביפו, הוא דוגמה טובה לחלטורה הישראלית בשיאה. את המסעדה ירש מסבו. אין לו מושג בניהול, הוא בור מוחלט בבישול ולא מבין כלום במסעדנות. אפילו שהמסעדה נושקת לגלים, מגיש שי טונה מקופסאות שימורים ודגי בס קפואים שהופשרו. את המסעדה הוא מחזיק לרווחתו בלבד. הדבר היחיד שמעניין אותו זה רווח כספי. ולכן הוא גובה מחירים מופקעים, שערורייתיים ממש. למשל, בקבוק יין במחיר של פי ארבעה מערכו האמיתי. את לקוחותיו הוא שונא. בעיניו הם חצופים, כפויי טובה,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו