השף שעזב את המטבח שלו: איך הפך ישראל אהרוני לכוכב טלוויזיה?

מי שהביא את הבשורה של האוכל הסיני לישראל ונחשב לשף מקצוען, כבר שנים אינו מתחזק מסעדה משלו ומתרכז בקריירה טלוויזיונית קולינרית. איך הפך השף הצבעוני בעל החזות האקצנטרית, למנחה טלוויזיה שבגיל 58 מגיע לפריים טיים?

עידן חגואל, עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
עידן חגואל, עכבר העיר

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ