ארץ קולינרית: כאן חברי "ארץ נהדרת" מתפנקים

ליאת הרלב סוגרת לילה עם בירה תאילנדית, זרחוביץ' עבר לחיצול כבד, רועי בר נתן עף על מרק פרסי ושני כהן הניקה עם הפוך בכוס זכוכית. חברי "ארץ נהדרת", שחוזרת אלינו בשישי הקרוב, חושפים את הלוקיישן הקולינרי שלהם

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל

שנה חדשה נפתחת עם חיוך על השפתיים, לא מעט בעזרת העונה החדשה והאחת עשרה במספר של "ארץ נהדרת", כשהיא מחוזקת ביעל פוליאקוב ואילן פלד. האם אנחנו צפויים ליהנות מעונה של סאטירה חריפה ומדויקת? על פי השערורייה-מיני שעורר עמוד הפייסבוק הרשמי של התוכנית לפני מספר ימים, ש"הלביש" את ראשו של שר הפנים גדעון סער על גוף מקעקע כשמעליו מתנוססת רשימת מספר הזיהוי של המהגרים האפריקאים, עקב פרשת הפליטים והמספרים - התשובה עשויה להיות חיובית (או כך לפחות נותר לקוות). לקראת עלייתה, חלק מחברי הקאסט - ותיקים יותר וותיקים פחות - ממליצים על המקום שאליו הם אוהבים לצאת לאכול, לשתות ולהתפרק.  » גיבורי העל החדשים של "ארץ נהדרת"ערן זרחוביץ'

מוכר גם בתור: אמציה ("הפרלמנט"), רזי ברקאי, שלמה בניזרי, מחמוד עבאס. פז"מ בתוכנית: עונה 9 (השתתף כאורח בעונה 8).המקום שלי: סביח עובד בגבעתיים ("המנה הטובה ביקום", על פי השלט בכניסה). עושה לי את זה: "אני אוהב את המקום בגלל השפה שלו, שתמיד מקפידים לדבר אותה כשמכינים לך את המנה, וזה אף פעם לא נמאס. אתה חייב לדעת להזמין את הסביח בשפה של עובד, אחרת יכינו לך סושי: לטחן, לסלט, כמה כמה בדרבי, לחצל ולגפגף למשחק חוץ (מי שלא הבין מה אמרתי - לא חבר). אני מכיר את המקום 15 שנה. כשגרתי בגבעתיים התקיימתי חודש שלם רק על סביח ורציתי לעשות על זה סרט דוקומנטרי, אבל אחרי המנה העשרים נרדמתי". זיכרון משם: "היום שבו עברתי מחיצול בינוני לחיצול כבד (כמות החצילים במנה). באותו יום ראיתי בעיניו של עובד שהוא גאה בי כמו אב. אני מקווה יום אחד להגיע לחיצול מאסיבי אגרסיבי".מומלץ להזמין: סביח. גאה כמו אב. עובד עובד על סביח (צילום: אורן זיו)» הסביח של עובד - כל הפרטים יום אחד יגיע לחיצול מאסיבי-אגרסיבי. ערן זרחוביץ' (צילום: עודד טופלינצקי)ליאת הרלב

מוכרת גם בתור: שירן ("משפחת אלן דלון"), ליהיא האשטאג, סמדר ("לא בכיוון"), דפני ליף, איילת שקד.פז"מ בתוכנית: עונה 10.המקום שלי: מסעדת האנוי.  עושה לי את זה: "זה מקום קלאסי למאנץ' איכותי אחרי הצגה. שכונתי טעים ושמח - הכי גוד וייבס. תמיד כיף לסגור שם לילה עם בירה תאילנדית או לחגוג משהו עם גלידה מטוגנת".לחגוג משהו עם גלידה מטוגנת. האנוי (צילום: דודו בכר)מומלץ להזמין: באן מי – הסנדוויץ האסיאתי הכי טעים בתל אביב, מהבר: סאקה הבית.» מסעדת האנוי - לשעות הפעילות ולכל הפרטים מאנץ' אחרי הצגה. ליאת הרלב (צילום: עודד פולטניצקי)שני כהן

מוכרת גם בתור: קשת ליבליך, נופר ("המקפלות"), טובית בן דוד ("בית הספר של ליטל מעתוק"), מליסה ("תגלית"), רינה ("משפחת אלן דילון"), אנסטסיה מיכאלי, לימור לבנת.פז"מ בתוכנית: עונות 7-10.

המקום שלי: לולו קפה פטיסרי.  עושה לי את זה: "הוא קרוב לבית, יש בו אווירה מיוחדת, המוזיקה תמיד לטעמי, האוכל טעים ויש הפוך בכוס זכוכית קטנה בלי ידית, כמו שאני אוהבת".קל"ב. פרנץ' טוסט של לולו קפה פטיסרי (צילום: רותם מימון)זיכרון משם: "אני מכירה את הקפה מאז שהוא נפתח והזיכרון הכי משמעותי שלי ממנו הוא שלשם יצאתי עם יהלי בפעם הראשונה כשהחלטתי לצאת איתה מהבית אחרי הלידה. היה לא קל אבל שווה וממלא. אה, ושם גם למדתי להניק עם סינר הנקה. הכל עניין של אימון, התמדה והפוך קטן על בסיס מים".עניין של אימון והפוך קטן על בסיס מים. שני כהן (צילום: עודד פוליטנצקי)» לולו קפה פטיסרי - לשעות פעילות ולכל הפרטים

רועי בר נתן

מוכר גם בתור: שילה ("תגלית"), גדי ("משפחת אלן דילון"). פז"מ בתוכנית: 9-10 (התארח בעונה השנייה). המקום שלי: "הזופה, מקום שעושה את המרקים הכי טובים בעיר. אני אוהב לקחת מרק מהסניף באחד העם ולשבת על המדרכה עם חבר".זיכרון משם: "בפעם האחרונה שבאתי לקנות שם מרק, עמדה לידי אישה מבוגרת, בהתה בי ואמרה: 'אתה מטלוויזיה (פאוזה), מה יש היום?'". לשבת על המדרכה עם חברים ולאכול. מרק בזופה (צילום: רותם מימון)מומלץ להזמין: "ה-BEST  לטעמי הוא המרק הפרסי: תפוח אדמה, דלעת, לימון ועשבי תיבול". » זופה - לשעות פתיחה ולכל הפרטים "ארץ נהדרת" - הפרומו:

"ארץ נהדרת", ימי שישי ב-21:30, ערוץ 2

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ