גורדון רמזי יצא "ללמוד את מנהגיהם הקולינריים של הברברים"

גילי איזיקוביץ
גילי איזיקוביץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
גילי איזיקוביץ
גילי איזיקוביץ

גורדון רמזי, הבריטי גס הרוח ביותר בטלוויזיה אחרי סיימון קאוול, קצר הפתיל, הסנוב, אביהם הרוחני של שפים טלוויזיוניים שמנסים לעשות בדיוק כמוהו, צועד למשבצת חדשה. בסדרה החדשה שלו, שעלתה בערוץ נשיונל ג'יאוגרפיק בשבוע שעבר וזמינה בווי־או־די (מחר ישודר הפרק השני שלה בערוץ), הוא לא רק מבשל, טועם ומגדף. הפעם הוא גם מטייל באזורים אקזוטיים של העולם ויוצא למסעות נחושים למען חומרי גלם יוצאי דופן. בפרק המוקדש לביקור במרוקו שבו צפיתי הוא פוגש בשפית שסירב להעסיק בעבר במסעדות שלו בבריטניה. כעונש, מיד אחרי שהיא לועגת לו בשוק האוכל בסמטאות הסבוכות של העיר פז, הוא נשלח אל הרי האטלס, "ללמוד את מנהגיהם הקולינריים של הברברים".

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ