שימוש במתכונים מתוכניות בישול עלול לגרום להשמנה

על פי מחקר חדש, אנשים המכינים מאכלים לפי תוכניות בישול בטלוויזיה צפויים לשקול כחמישה ק"ג יותר מאלה שצופים בתוכניות האלה רק לשם הבידור

רותה קופפר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רותה קופפר
רייצ'ל ריי בתוכנית הבישול שלהצילום: אי־פי

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ