אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המסע של אהרוני וגידי: הנרגן שאוהב לאכול

ישראל אהרוני הציע לגידי גוב להצטרף, וגידי שאוהב לאכול, הסכים בשמחה.יחד, הם יצאו למסע כדי להכריע בסוגיה: מי המציא את הפסטה, הסינים או האיטלקים. קטע וידאו

תגובות

הערב תעלה "המסע המופלא של אהרוני וגידי על דרך המשי", תכנית האוכל החדשה של גידי גוב וישראל אהרוני. הצמד, שלכל אחד היסטוריה מפוארת משלו בכל הנוגע לתכניות הבישול והאוכל בארץ, יוצא למסע הרפתקני בעקבות ריב עתיק יומין בין הסינים לאיטלקים על השאלה מי המציא את הפסטה. אהרוני וגוב עוברים יותר מ-6,000 קילומטרים לאורך דרך המשי, מהעיר שיאן שבמזרח סין, דרך בוכרה שבאוזבקיסטן, איסטנבול שטורקיה, ולבסוף איטליה.

תוך כדי שהתחקה אחר ההיסטוריה של הפסטה, חזה הצמד בנופים עוצרי נשימה, בשיטות ייחודיות של הכנת פסטה, וחווה מפגשים מרתקים עם עמי האזור. יחד הם התוודעו לתרבות המקומית, למאכלים, למוזיקה, ולאורח החיים במקומות רבים על דרך המשי, בחלקם נראה כאילו קפא הזמן, אך הפסטה עדיין חיה ונושמת. הסדרה בת שבעה פרקים ותעלה היום בשעה 21:00 בערוץ 10.

השמועות אומרות שיום אחד בשנה שעברה התקשר אהרוני לגוב, סיפר לו על הרעיון, וכמה שבועות אחר כך כבר מצאו עצמם השניים נוחתים בסין, מנסים להבין איך מכינים אטריות, כיסונים, וכל דבר שמכיל בצק מסוגים שונים. עכבר העיר אונליין היה בהשקת הסדרה, ובדק עם גוב ואהרוני אם יש אמת בדברים. הנרגן שאוהב לאכול, וחוקר האוכל שאוהב לאכול. בהקרנת הבכורה: כתב: אלעד בילו, צילום ועריכה: ענק רונקו 

*#