רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מיכל אנסקי ועומר מילר יגישו יחד תוכנית בישול חדשה

בתוכנית שתעלה בחודש הבא בערוץ האוכל, יבשלו השף הצעיר והמבוקש והגסטרונומית שופטת "מאסטר שף ", מחומרי גלם טריים בלבד

תגובות

חופשת לידה זה לאנשים שלא מבשלים: מיכל אנסקי, שילדה את ביתה לפני חודש, חוזרת למסך בתוכנית בישול חדשה, יחד עם השף המבטיח עומר מילר, מי שעומד בראש מסעדת "חדר האוכל" התל אביבית. ב15.5 תעלה בערוץ האוכל התוכנית "הכי טרי שיש", בה יסבירו השניים על חומרי גלם עונתיים ויבשלו יחד. זהו המגרש הביתי של אנסקי, בעלת תואר שני, Master in Gastronomic Sciences and Quality Products, של האוניברסיטה למדעים גסטרונומיים של ארגון Slow Food העולמי. הגסטרונומית מתמחה בהערכת חומרי גלם במזון ובהיסטוריה של האוכל, כותבת ספר בישול אקולוגי ואף הקימה ומנהלת את שוק האיכרים. כזכור, שימשה אנסקי כשופטת בריאליטי מאסטר שף, ואף נשלחה לשפוט בתחרות האמריקאית.  

עומר מילר לעומתה, למד בישול בבית הספר "בישולים" ואת דרכו למעלה עשה בבית "פודארט", שם עבד תחת ירון קסטנבאום, עד שקודם לתפקיד השף. בנוסף להיותו שף ושותף במסעדה "חדר האוכל", הוא כתב את ספר "בישול ישראלי".

*#