בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עבודתו האמיתית של השף הכוכב

"התשוקה לטעם – אלן דוקאס", יס דוקו, 21:00

תגובות

השף אלן דוקאס, בעל מסעדות גורמה מדופלמות ועטורות כוכבי "מישלן" ברחבי העולם, נולד למשפחת איכרים פשוטה בדרום מזרח צרפת וכנער התפרנס ממריטת אווזים. כשמסתכלים עליו היום, קשה להאמין לסיפור הזה, כי הפרסונה הנוכחית שלו התאחדה לחלוטין עם הקלישאה של שף צרפתי כמו בסרט "רטטוי" – מתנשא, לא נחמד, פרפקציוניסט ומלא פוזה. דוקאס שמח למכור את הנוסחה הזו, כמו שהוא שמח למכור את המנות במסעדה שלו במחיר של יותר מ-200 דולר. כדי לתעתע בבלוטות הטעם התיישבתי לראות את הסרט על אחד השפים הטובים בעולם חמושה בסלט ירקות...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו