בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

זהירות, הירקות של גלית גוטמן רוצחים

מבחינת ערוץ 2 אנו עדר של מוגבלים שלא מסוגלים לעכל דבר מורכב. אז אפשר לוותר על איזון ולהסתפק בשורות מחץ כמו "זרחן אורגני שווה גז עצבים?"

128תגובות

"זהירות, ירקות", ערוץ 2, 21:00 כשגלית גוטמן ניגשת לערוך תחקיר על רעלים בפירות וירקות, יש לה שלושה יתרונות: היא לא מומחית לתחקירים, היא לא מומחית לפירות והיא לא מומחית לירקות. אם גוטמן היתה עיתונאית חוקרת, בוטנאית, טוקיסקולוגית, חקלאית או מהנדסת פירות, התחקיר ששודר אתמול היה נראה אחרת - מורכב יותר, רחב יותר, משעמם יותר, מבהיל פחות. וזאת בעיה, כי אז אי אפשר היה להוציא את הכותרת "זהירות, ירקות". גוטמן ניגשה לתחקיר הזה לא כאשת מקצוע, אלא כאמא. התוכנית נפתחה במטבח חמים, כשגוטמן עומדת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו