שגב משה, תעמיס לי זיוף בפיתה

השף שגב משה, שהתפרסם בזכות מסעדות היוקרה שלו בהרצליה פיתוח וברמת החייל, הופך בתוכנית הטלוויזיה שלו לטבח עממי ופשוט, עם מאפיינים לבנטיניים אותנטיים

רוית הכט
רוית הכט
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רוית הכט
רוית הכט

מסעדת הפועלים של שגב, שבת 18:15

לשגב משה, ששמעתי שהוא שף מצוין ועיניי רואות שהוא חתיך בינלאומי, יש תוכנית טלוויזיה בשם "מסעדת הפועלים של שגב". בתוכנית הוא מבשל בחלל פשוט מתכונים פשוטים לכאורה ועושה שמח עם אורחיו הפשוטים, ועם נעימה המלצרית, קשישה פרסית מסורתית. מדי פעם הוא יוצא לשוק לקנות מצרכים שחסרים לו, ונתקל במוכרים ובעוברי אורח ומרגיש את האווירה החמה והמקסימה של השוק.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ