אין, אין על החומוס של סימונה מאשדוד בבריסל

בתוכנית "אנחנו על המפית" פוגש השף ברק יחזקאלי שפים ישראלים שפתחו מסעדות בחו"ל. כמו תייר פרובנציאלי, בלי מלת ביקורת, מתברר שהוא הכי ישראלי בסיפור הזה

אריאנה מלמד
אריאנה מלמד
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אריאנה מלמד
אריאנה מלמד

בשנחאי בולסים שקשוקה, בווינה מנגבים חומוס, בניו ג'רזי מתפעמים מחריימה ובבורדו בצרפת מסעדה עם שם יפני מציעה מנה אקזוטית ומסתורית ששמה memoulaim. בין כל אלה, לרבות מרק חרירה בבריסל ותועפות פלאפל, סביח והמון זעתר בנקודות חינניות אחרות בגלובוס, מדלג השף ברק יחזקאלי בתוכנית "אנחנו על המפית" בכאן 11. זו שבלונה הדוקה היטב, שמביאה אל המסך כל פעם שף ישראלי אחר שעובד בארץ אחרת ועושה חיל, מה שמוכיח את הטענה כי אנחנו שם, על המפית המדומה הזאת.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ