"ישראל מבשלת": נשכח על האש בשנת 85'

הכל בתוכנית מרגיש תפל, דביק ומיושן. האולפן כנראה שימש את ה"מעגל של דן שילון" והמתכונים שהשף מציע לא נחשבים לחדשניים ומפתיעים קרוב לעשור וחצי. ואהרוני? לא טורח להרים את העיניים מהמחבת, כי אין מה לראות

זיו יצחקי, עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
זיו יצחקי, עכבר העיר

עשר דקות לתוך התכנית החדשה של אהרוני, גל צחוק ומהומה פורצים באולפן, וגיא לואל ופנינה טורנה אוחזים בבטנותיהם בפרץ צחוק בלתי נשלט. מה קרה? טורנה המצחיקולה השתמשה במלח במקום בסוכר כשאהרוני הורה לקרמל את האגסים. על אירועים לכאורה בלתי מתוסרטים וספונטניים כאלה כבר כתב צמד מוכשר את השיר הנודע "איזה קטעים פה וואו וואו". בעצם, אולי באמת כדאי לשלוח עותק של השיר ליוצרים של "ישראל מבשלת", הם בטח ימצאו אותו מאוד חדשני ופורץ דרך וימהרו להזמין לתכנית הבאה את הקומיקאים הצעירים שיצרו אותו. כי הכל, אבל הכל בישראל מבשלת מרגיש, נראה ומריח כמו תבשיל שנשכח על ידי טבח לזמן ארוך מדי. תפל, דביק ומאוד מאוד מיושן. או אם תרצו בהשאלה, מריח כמו שנות ה-90. האולפן נראה כאילו זה עתה סיימו לצלם בו את בייגה והתרבוש במעגל של דן שילון, המתכונים שאהרוני מציע כבר לא נחשבים לחדשניים ומפתיעים קרוב לעשור וחצי. מרבית עם ישראל כבר צפה בגרסה זו אחרת של ערבוב של לקט ירקות וחסות עם איזה פרי מגזרת המתוקים. הגרעון בתקציב המדינה יוכל להתכסות במהירות שיא אם מישהו ישים שקל על כל פעם שבה נצלה על המסך נתח סינטה בעשבי תיבול. ואיגוד מגדלי הקקאו בוודאי דורש ברגעים אלה להשמיד את כל העותקים של התכנית על רקע של הוצאת דיבה. » רייטינג יומי: "ישראל מבשלת" רק 9.1% צפייה» "ישראל מבשלת": איך זה לבשל עם התוכנית באמת? » ישראל מבשלת - כל הכתבות איזה קטעים פה. מתוך "ישראל מבשלת":

דודו טופזגורדון רמזיחיים כהןאייל שניקארין גורןגידי גובגברי בנאיטל מוסרי

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ