סדנאות בישול לתיירים: לאכול את מה שבישלת

סדנאות בישול הן טרנד עכשווי פורח, בייחוד בניס. חלקן נערכות במסעדות בעיר, שהיא הבירה הקולינרית של דרום צרפת, ואחרות כוללות סיור בשוק והכנות לפני הבישול. הכינו את הסינרים הלבנים

משה גלעד
משה גלעד
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
משה גלעד
משה גלעד

מרגרט וברט הם זוג אוסטרלים חייכנים וידידותיים, בערך בני 60. הכרנו באותו בוקר, רגע לפני שהחלה סדנת הבישול של השפית רוזה ג'קסון, אבל בשעת צהריים הם כבר מתנהגים כידידי הטובים ביותר, עוזרים לי לחתוך קישואים ומעירים הערות על כישלונותי החוזרים ונשנים בקשירת הסינר הלבן שמשתתפי הסדנה מתעטפים בו. הם מאלה שמעודדים את בן זוגם לספר לאחרים על הרפתקאות שחוו יחד בעבר. במיוחד הם אוהבים לספר על סדנאות בישול שהשתתפו בהן ונדהמים לשמוע שזו הסדנה הראשונה שלי.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ