הבורגר הבלתי אפשרי: העתיד הטבעוני של הבשר

האם "הבורגר הבלתי אפשרי", העשוי תערובת סודית של רכיבים ולכאורה "מדמם כמו הדבר האמיתי", הוא הגביע הקדוש של תעשיית המזון, או שמא תחליף הבשר שיביא את המהפכה הטבעונית עדיין רחוק?

נטע אלכסנדר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
נטע אלכסנדר

יום שישי האחרון של אוגוסט, רחוב 22 והשדרה השמינית במנהטן, 11:00

בדיחה מפורסמת גורסת שאם ניו יורקרים יתקלו בתור ארוך לדוכן רחוב מאולתר של כריתת איברים באמצעות מצ'טה, הם ככל הנראה ימהרו להצטרף כי "אם יש לזה תור — זה כנראה שווה את זה". ואכן, לתושבי התפוח הגדול יש יחסי אהבה־שנאה מורכבים עם הצורך לעמוד בתורים בלתי נגמרים כדי לנסות להידחס לתערוכה החדשה במטרופוליטן, ל"גלריה" הזערורית שהיתה עוד לפני חמש שניות מכולת אסיאתית או — במקרה שבו עסקינן — ל"בורגר הטבעוני" המתוקשר ומעורר ההדים שהושק בחודש שעבר במסעדת "מומופוקו נישי" שבצ'לסי.