תקנות הגל השני לקחו מהישראלים את הטייק-אווי. אז הם זזו שבעה מטרים אחורה

בעזרת צעקות, טרמפ עם שליח וולט אקראי או הנחת האוכל על ספסל סמוך - בעלי מסעדות ודוכנים מוצאים דרכים מגוונות לשרוד את הסגר. מסעדן: "זה חרטא, אבל אין לי ברירה"

ניר צדוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ניר צדוק

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ