משלוח ראשון של חיסונים מתוצרת מודרנה צפוי להגיע מחר לישראל
לפי גורם המעורה בפרטים, מחר צפויות להגיע 100 אלף מנות של החיסון לישראל. נתניהו הודיע כי החיסונים יינתנו למבודדים ולמי שאינם יכולים להגיע למתחמי החיסון, והוסיף: "יהיו עוד משלוחים"
ראש הממשלה, בנימיו נתניהו, הודיע הערב (רביעי) כי מחר יגיע לישראל המשלוח הראשון של חיסונים לקורונה מתוצרת חברת מודרנה. לדברי גורם המעורה בנושא, המשלוח יכלול מאה אלף מנות חיסון, שיספיקו לחיסון 50 אלף ישראלים.
"לפני ימים אחדים שוחחתי עם מנכ"ל מודרנה, ומחר מתוכנן להגיע לישראל המשלוח הראשון של חיסוני מודרנה", אמר נתניהו. "אנחנו ניתן את החיסונים הללו שמבודדים בבתיהם, או שאינם יכולים להגיע לנקודות החיסון מכל סיבה אחרת. יהיו עוד משלוחים, ובכלל אני עובד כדי להביא מיליוני חיסונים נוספים לאזרחי ישראל, שנצא אחת ולתמיד ממגפת הקורונה".
תגובות
על סדר היום
בשיתוף BEND