חקר הקורונה מספק הזדמנות לפענח תעלומות של נגיפים אחרים

מדענים התקשו לקבל בעבר תקציבים לחקר תסמינים כמו אובדן חוש ריח, אך מאז פרוץ הקורונה הם זוכים לתשומת לב גדולה יותר. חוקר: "כתבי עת חשובים ומממנים לא חשבו שזה מעניין מספיק"

ג'ינה קולטה, ניו יורק טיימס
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
ג'ינה קולטה, ניו יורק טיימס

בארי קרמייקל איבדה את חושי הטעם והריח שלה בעת ביקור באירופה. היא זוכרת שהגיעה לפגישה במסעדה שמעוטרת בכוכבי מישלן אבל לא היתה יכולה לחוש את טעם האוכל. "לא היה לי נעים להגיד את זה למארח שלי", סיפרה. תיאור זה עשוי להישמע כמו מקרה של חולת קורונה, אבל קרמייקל, בת 72, איבדה את חושי הטעם והריח שלה בשנות ה-90, למשך שלוש שנים. הזיהום היחיד בדרכי הנשימה שבו לקתה קודם לכן היה ברונכיטיס.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ