העולם מתחמם, והמזון נהרס

העלייה הניכרת בטמפרטורה הממוצעת בכדור הארץ עלולה להשפיע על בטיחות המזון ונגישותו לאוכלוסייה. כיצד?

דן בראל
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
דן בראל

ההתחממות הגלובלית היא עובדה בלתי ניתנת לערעור. הטמפרטורה הממוצעת על פני השטח של כדור הארץ עלתה באופן ניכר בארבעת העשורים האחרונים. פליטות גזי החממה (כגון מתאן ופחמן דו-חמצני), בעיקר כתוצאה מפעילות האדם - למשל תעשיית המזון מן החי והתחבורה - שגדלו בעשרות אחוזים בשנים האחרונות, הן התורמות העיקריות לכך, טוענים רוב מומחי האקלים; ריכוזם הגבוה של גזי החממה באטמוספירה גורם לעלייה משמעותית בטמפרטורה הממוצעת בכדור הארץ.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ