בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בעלי מסעדות בצרפת: המשפחה לפני העסקים

זה נדמה כמו התאבדות כלכלית לסגור את המסעדה בצהריים או בסופשבוע, אבל יותר ויותר שפים בצרפת עושים זאת כדי לבלות עם המשפחה

8תגובות

במבט ראשון, בנז'מן לה שוולייה נראה כמו התגלמות השף הצרפתי השאפתן והבלתי נלאה. לה שווליה, בן 35, הוא השף והבעלים של מסעדת אוריז'ין שבעיר הבינונית בגודלה רואן, השוכנת במרחק שעתיים נסיעה מפריז. המסעדה נפתחה ב-2011, זכתה בכוכב מישלן בשנתה הראשונה ומאז יש בה כיסא פנוי רק לעתים נדירות. לה שוולייה משקיע מאמצים מרובים לקנות את המרכיבים אצל מגדל מקומי שהוא פוגש בתחנת ריענון בכביש הראשי כדי לחסוך זמן, ולא מכבר הוא שיפץ את חלל המסעדה משום שחשש שהלקוחות הקבועים משתעממים מעיצוב הפנים. אך לה שוולייה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו