מבשלים עם ילדים: ס'מורס על האש - מתכונים לילדים - הארץ

מבשלים עם ילדים: ס'מורס על האש

המרשמלו השרוף היה ויישאר הנסיך של חג המדורות, אז למה לא לכבד אותו עם תוספת מפוארת? מתכון לקינוח חלומי שיבטיח לכם שתהיו כוכבי הערב

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
ס'מורס - סנדביץ' המוכן משני ביסקוויטים ומילוי של שוקולד ומרשמלו נמסים
ס'מורס, הילדים שלכם יהנו גם להכין ולגם לאכולצילום: ID 18257464 © Glenn Price | Dre
עכבר העיר

אוטוטו תשבו ספוגים בעשן מול האש המרצדת של המדורה ותחכו יחד עם כל הכיתה, או הגן, שתפוחי האדמה ייצלו - אבל מה עם משהו מתוק? כולם אוהבים לשפד מרשמלו ולצלות אותו וכולם מפנטזים על שוקולד חם, אז אנחנו חושבים שלא צריך לבחור ולחבר בין השניים. מה תקבלו? קינוח אולטימטיבי. האמריקאים כבר חשבו על זה וקראו לזה ס'מורס, סוג של קיצור למילים באנגלית "some more" ולנו רק נותר לשדרג וליהנות. הנה דרך פשוטה לשוקולד ומרשמלו על האש מרוחים על ביסקוויטים זהובים. 

מדריך הילדים המלא
מה עושים היום
המלצות לסופ"ש עם הילדים
טיולים לכל המשפחה
מבשלים עם ילדים

מצרכים

300 גרם שוקולד מריר
1 חבילת מרשמל
שרוול ביסקוויטים שאוהבים
תבנית אלומיניום

אופן ההכנה

מתחילים עם הילדים ונותנים להם להפריד את השוקולד לקוביות עם הידיים ומסדרים אותם בתבנית. לאחר מכן, מניחים שכבת מרשמלו בצבעים לבן וורוד בשורות ואפשר גם להוסיף עוד שכבת קוביות שוקולד. 

אם אתם רוצים להכין את הס'מורס במדורה, כדאי לכסות את התבנית בנייר אלומניום ולהניח אותה בזהירות בשולי המדורה למעט זמן. אם אתם מכינים את ה'סמורס בבית, הכניסו את התבנית כפי שהיא לתנור למשך שש דקות על חום טורבו גריל.

כשתוציאו את התבנית תראו שהשוקולד נמס והמרשמלו התרככו והשחימו. כעת אפשר למרוח אותם על הביסקוויטים ולהכין כריכים.

תגובות

הזינו שם שיוצג כמחבר התגובה
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שהינני מסכים/ה עם תנאי השימוש של אתר הארץ