אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"מבשלים עם ילדים": קינוח כחול-לבן

בסוף המנגל, כשתהיו מעושנים ומדושנים, הקטנים יוכלו להפתיע אתכם עם הקינוח האידיאלי - כדורי שוקולד קלאסיים בצבעי הדגל, עם ברנדי והמון אהבה

תגובות

עוד לא הספקנו לכרסם את המצות האחרונות ולהשתקם מהמימונה, וכבר מריחים את יום העצמאות באוויר ואת עשן הברביקיו שעתיד למלא את הארץ. אז אחרי שתדליקו את הפחמים ותצלו את הבשר או את שיפודי הקישואים ב"על האש" חגיגי, אל תשכחו שבסוף כל ארוחה טובה מגיע הקינוח. אז למה בעצם לא להטיל קצת מהאחריות על הקטנים? כדורי שוקולד כחול-לבן קלאסיים, עסיסיים וטעימים, הם החטיף האידיאלי לצד המנגל או הקומזיץ. הילדים יהנו מהלכלוך המתוק, המרקם הבוצי ועבודת הצוות.» אירועי יום העצמאות 2016» על האש: מתכונים ליום העצמאות» במות בידור ביום העצמאות: המדריך המלא» מבשלים עם ילדים: כל המתכונים» ספרי ילדים - כל הביקורות» הצגות ילדים - כל הפרטיםמצרכים 1 שרוול ביסקוויטים (פתי בר או בסגנון)200 גרם שוקולד מריר1 כוס שמנת מתוקה2 כפות קקאו2 כפות ברנדי או תמצית רוםסוכריות קטנות בצבעי כחול ולבןעטרות נייראופן ההכנה » תהליך ההכנה של הכדורים הוא מאוד פשוט ואפשר לתת לילדים הרבה עבודה, אבל זה תלוי בכם. השלב הראשון הוא ריסוק ופירור הביסקוויטים - או שתטחנו אותם גס במעבד מזון, או שתתנו לקטנים לשבור ולמעוך אותם עם הידיים או בעזרת פטיש קטן.» מחממים את השוקולד עם השמנת בסיר או במיקרוגל.» מוסיפים את הקקאו והברנדי או התמצית, ומערבבים עד שאין יותר קוביות שוקולד והנוזל הופך לאחיד.» מוסיפים את הביסקוויטים הטחונים ומערבבים עד שיש בצק נעים. » כעת שולחים את העיסה להתקרר מעט במקרר. לא צריך לחכות יותר מדי, אחרת השוקולד יתקשה ויהיה קשה ליצור כדורים.» מכינים שתי צלחות עם סוכריות לציפוי, ועוד צלחת לכדורים המוכנים.» בקטע הזה כדאי לומר לילדים לשיר משירי החג, רק כי ברור שהם כבר יהיו יותר מדי עסוקים בנשנוש של עיסת הכדורים תוך כדי העשייה.» את הממתקים הצבעוניים שנשארו מחלקים לאורחים. הקטנים ישמחו לראות שכולם מלקקים את השפתיים.חנה פנט היא סבתא שאוהבת לבשל ולאפות יחד עם הנכדים. בבוקר עוסקת בביו-הנדסה ובשאר היום בעלת הבלוג "לאכול לשנות להנות", שנולד מהצורך לשמר ולשתף את המתכונים המשתנים תכופות במטבח שלה.

כתבות שאולי פספסתם

*#