אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מבשלים עם ילדים: עוגת החלומות בהכנה במיקרו

פחות מ-10 דקות אפייה בלי תנור, עם קרם שוקולד סמיך ועשיר וטופינג של סוכריות צבעוניות - עוגת השוקולד הקלאסית שהילדים אוהבים מעולם לא נראתה טוב יותר

תגובות

אין  חגיגה בלי עוגה, נכון? אבל בשביל להכין את העוגה הזאת - לא צריך חגיגה. עוגת שוקולד היא העוגה האולטימטיבית שילדים אוהבים לאכול, ואם היא מקושטת בקרם שוקולד סמיך וקטיפתי ומעוטרת בסוכריות צבעוניות, אז הם מלקקים את האצבעות וצריך לעצור אותם מלסיים את כל המגש בבת אחת. מדובר בעוגה מהירה מאןד להכנה - רק מערבבים את כל החומרים, מעבירים לתבנית סיליקון או לכל כלי שיכול להכנס למיקרוגל, ו"אופים".

» מבשלים עם ילדים: כל המתכונים
» טיולים בשבת לכל המשפחה - מדריך
» המלצות לקמפינג אידיאלי עם הילדים
» ספרי ילדים - כל הביקורות
» הצגות ילדים - כל הפרטים

מצרכים 1 כוס קמח1 כוס סוכר2 כפות שוקולית2 כפות קקאו1 שקית סוכר וניל1 שקית אבקת אפיה3 ביצים שלמות1/2 כוס שמן1 כוס מים רותחים לציפוי:100 גרם שוקולד מריר1/2 כוס שמנת מתוקה2 כפיות תמצית רוםסוכריות לקישוטאופן ההכנה » שמים בקערה את הקמח והסוכר, ואת הקקאו והשוקולית מוסיפים לאחר סינון.» מוסיפים שלוש ביצים שלמות ובוחשים.» מוסיפים את השמן והמים הרותחים ומערבבים לכדי בלילה אחידה.» יוצקים לתוך תבנית פיירקס משומנת או סיליקון בגודל המיקרו, ונותנים לקטנים ללקק באושר את שאריות הבלילה הטעימה מהכף והקערה.» "אופים" 9 דקות בדיוק.» בזמן שהעוגה מבלה במיקרו, מחממים לכדי התכה את השוקולד, יחד עם השמנת.» מוסיפים את תמצית הרום ומערבבים היטב.» מקררים את העוגה, מעבירים לצלחת הגשה ויוצקים מעל את הציפוי.» לבסוף, אפשר לקשט את השמחה הזאת כיד הדמיון הטובה ולתת לילדים להשתולל קצת - בתיאבון.עוגת שוקולד קלאסית עם קישוטים צבעוניים.חנה פנט היא סבתא שאוהבת לבשל ולאפות יחד עם הנכדים. בבוקר עוסקת בביו-הנדסה ובשאר היום בעלת הבלוג "לאכול לשנות להנות", שנולד מהצורך לשמר ולשתף את המתכונים המשתנים תכופות במטבח שלה.

*#