אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מבשלים עם ילדים: מק אנד צ'יז

אחרי שיצא לה שם של מנת מזון מהיר משמינה, מתברר שהמאק אנד ג'יז היא בעצם פשטידה מזינה ופשוטה להכנה. מתכון מנחם שכיף להכין עם הקטנים

תגובות

המאכל האמריקאי, שקנה לו מעריצים ברחבי העולם, בעיקר בקרב קהילת הילדים, הוא למעשה פשטידה של מקרוני וגבינה. אלא שבגלל כמות הגרסאות טראש לחימום במיקרו יצא לה שם רע. כשמכינים לבד זאת דווקא ארוחה מזינה, מהירה להכנה וטעימה מאוד - מסוג הפשטידות שאי אפשר להפסיק ליישר. אפשר לארוז ולקחת לטיול, או לסעוד אותה בבית ליד סלט ירקות. ההכנה אולי נראית קצת מורכבת, וכוללת כמה סירים, אבל במהלך הדרך לא תוכלו שלא להתאפק ולטעום. » מבשלים עם ילדים: כל המתכונים» ספרי ילדים - כל הביקורות» הצגות ילדים - כל הפרטים חנה פנט היא סבתא שאוהבת לבשל ולאפות יחד עם הנכדים. בבוקר עוסקת בביו-הנדסה ובשאר היום בעלת הבלוג "לאכול לשנות להנות", שנולד מהצורך לשמר ולשתף את המתכונים המשתנים תכופות במטבח שלה.

כתבות שאולי פספסתם

*#