מבשלים עם ילדים: מק אנד צ'יז

אחרי שיצא לה שם של מנת מזון מהיר משמינה, מתברר שהמאק אנד ג'יז היא בעצם פשטידה מזינה ופשוטה להכנה. מתכון מנחם שכיף להכין עם הקטנים

חנה פנט, עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
חנה פנט, עכבר העיר

המאכל האמריקאי, שקנה לו מעריצים ברחבי העולם, בעיקר בקרב קהילת הילדים, הוא למעשה פשטידה של מקרוני וגבינה. אלא שבגלל כמות הגרסאות טראש לחימום במיקרו יצא לה שם רע. כשמכינים לבד זאת דווקא ארוחה מזינה, מהירה להכנה וטעימה מאוד - מסוג הפשטידות שאי אפשר להפסיק ליישר. אפשר לארוז ולקחת לטיול, או לסעוד אותה בבית ליד סלט ירקות. ההכנה אולי נראית קצת מורכבת, וכוללת כמה סירים, אבל במהלך הדרך לא תוכלו שלא להתאפק ולטעום. » מבשלים עם ילדים: כל המתכונים» ספרי ילדים - כל הביקורות» הצגות ילדים - כל הפרטים חנה פנט היא סבתא שאוהבת לבשל ולאפות יחד עם הנכדים. בבוקר עוסקת בביו-הנדסה ובשאר היום בעלת הבלוג "לאכול לשנות להנות", שנולד מהצורך לשמר ולשתף את המתכונים המשתנים תכופות במטבח שלה.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ