אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מבשלים עם ילדים: בראוניז שנמסים בפה

נותנים לקטנים לאפות במינימום עבודה בראוניז כפולים ועסיסיים במיוחד, שמשלבים שוקולד מריר ועלי שוקולד לבן בקוקטייל ממכר במיוחד. תשאירו קצת לאורחים שבדרך

תגובות

בראוניז שוקולד הם הפינוק האולטימטיבי לאוהבי שוקולד בכלל ולילדים בפרט, אז למה לא ללמד את הקטנים להכין את מה שהם הכי אוהבים ולנוח בצד? אתם מוזמנים להצטרף להרפתקה המהירה והקלילה של הכנת בראוניז נימוחים וטעימים, ומדובר במתכון כל כך קל ופשוט שהילדים יוכלו לעשות כמעט הכל לבד. רמז: פשוט מערבבים הכל ומקבלים בסוף מעדני פאדג' מפנקים, ואפילו לא צריך מיקסר.» עוד מתכון לארטיק תוצרת בית» החופש הגדול - המדריך המלא» בריכות שחייה מומלצות לילדים» המדריך המלא לפארקי המים» טיולי נחלים קרירים לשרב הכבד חנה פנט היא סבתא שאוהבת לבשל ולאפות יחד עם הנכדים. בבוקר עוסקת בביו-הנדסה ובשאר היום בעלת הבלוג "לאכול לשנות להנות", שנולד מהצורך לשמר ולשתף את המתכונים המשתנים תכופות במטבח שלה.

כתבות שאולי פספסתם

*#