מבשלים עם ילדים: בראוניז שנמסים בפה

נותנים לקטנים לאפות במינימום עבודה בראוניז כפולים ועסיסיים במיוחד, שמשלבים שוקולד מריר ועלי שוקולד לבן בקוקטייל ממכר במיוחד. תשאירו קצת לאורחים שבדרך

חנה פנט, עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
חנה פנט, עכבר העיר

בראוניז שוקולד הם הפינוק האולטימטיבי לאוהבי שוקולד בכלל ולילדים בפרט, אז למה לא ללמד את הקטנים להכין את מה שהם הכי אוהבים ולנוח בצד? אתם מוזמנים להצטרף להרפתקה המהירה והקלילה של הכנת בראוניז נימוחים וטעימים, ומדובר במתכון כל כך קל ופשוט שהילדים יוכלו לעשות כמעט הכל לבד. רמז: פשוט מערבבים הכל ומקבלים בסוף מעדני פאדג' מפנקים, ואפילו לא צריך מיקסר.» עוד מתכון לארטיק תוצרת בית» החופש הגדול - המדריך המלא» בריכות שחייה מומלצות לילדים» המדריך המלא לפארקי המים» טיולי נחלים קרירים לשרב הכבד חנה פנט היא סבתא שאוהבת לבשל ולאפות יחד עם הנכדים. בבוקר עוסקת בביו-הנדסה ובשאר היום בעלת הבלוג "לאכול לשנות להנות", שנולד מהצורך לשמר ולשתף את המתכונים המשתנים תכופות במטבח שלה.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ