מבשלים עם ילדים: מתוק, קפוא וצבעוני

אם חשבתם שפיצחתם את סוד הארטיקים הביתיים, השילוב של מנגו, קיווי, דובוני גומי וג'לטין יסחוף אתכם לחגיגה קפואה שתפיל אתכם מהרגליים. תזהרו לא לחטוף בריין-פריז

חנה פנט, עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
חנה פנט, עכבר העיר

החופש הגדול איתנו כבר כמעט שבועיים, ויחד עם ציד האטרקציות המתמשך, המעלות עולות עוד ועוד. אז מה מתאים לימים החמים שבאים עלינו יותר מהכל? ארטיקים כמובן, ואם לא ראיתם פעם ילד נאבק עם ארטיק על מקל כשכולו מרוח בנוזל צבעוני דביק - אז לא ראיתם מחזה מתוק מימיכם. השלגונים שלנו אינם נוזליים ומלכלכים, הם קוקטייל נפלא של מחית פירות טריים בשילוב עם ג'לי בהכנה עצמית. הנאה רבה מובטחת לכם ולילדים, גם מהתהליך וגם מההגעה לקו הסיום המתגמל והמרענן.» עוד מתכון לארטיק תוצרת בית» החופש הגדול - המדריך המלא» בריכות שחייה מומלצות לילדים» המדריך המלא לפארקי המים» טיולי נחלים קרירים לשרב הכבד חנה פנט היא סבתא שאוהבת לבשל ולאפות יחד עם הנכדים. בבוקר עוסקת בביו-הנדסה ובשאר היום בעלת הבלוג "לאכול לשנות להנות", שנולד מהצורך לשמר ולשתף את המתכונים המשתנים תכופות במטבח שלה.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ