אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מבשלים עם ילדים: מתוק, קפוא וצבעוני

אם חשבתם שפיצחתם את סוד הארטיקים הביתיים, השילוב של מנגו, קיווי, דובוני גומי וג'לטין יסחוף אתכם לחגיגה קפואה שתפיל אתכם מהרגליים. תזהרו לא לחטוף בריין-פריז

תגובות

החופש הגדול איתנו כבר כמעט שבועיים, ויחד עם ציד האטרקציות המתמשך, המעלות עולות עוד ועוד. אז מה מתאים לימים החמים שבאים עלינו יותר מהכל? ארטיקים כמובן, ואם לא ראיתם פעם ילד נאבק עם ארטיק על מקל כשכולו מרוח בנוזל צבעוני דביק - אז לא ראיתם מחזה מתוק מימיכם. השלגונים שלנו אינם נוזליים ומלכלכים, הם קוקטייל נפלא של מחית פירות טריים בשילוב עם ג'לי בהכנה עצמית. הנאה רבה מובטחת לכם ולילדים, גם מהתהליך וגם מההגעה לקו הסיום המתגמל והמרענן.» עוד מתכון לארטיק תוצרת בית» החופש הגדול - המדריך המלא» בריכות שחייה מומלצות לילדים» המדריך המלא לפארקי המים» טיולי נחלים קרירים לשרב הכבד חנה פנט היא סבתא שאוהבת לבשל ולאפות יחד עם הנכדים. בבוקר עוסקת בביו-הנדסה ובשאר היום בעלת הבלוג "לאכול לשנות להנות", שנולד מהצורך לשמר ולשתף את המתכונים המשתנים תכופות במטבח שלה.

*#