אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מבשלים עם ילדים: לחמניות הכל כלול

חגיגת אפייה עם הקטנטנים שהתוצאה שלה הן לחמניות קלועות, לוהטות וזהובות, שממולאות בפסטו עם נגיעות גבינה ויהפכו כל ארוחה למושלמת

תגובות

שעת ארוחת הערב מתקרבת ורובנו מתחילים לחשוב מה להכין - חביתה? סלט? לחם עם גבינה או עם תוספת אחרת? ואם כריך, אז למה לא לחמניות שמכילות גם וגם וכוללות בתוכן שלל ממרחים? זהובות מבחוץ, עסיסיות ומלאות הפתעות מבפנים, עם קוטג' ופסטו טרי - שום טעם לא יסתנן החוצה מהלחמניה הזו. מלבד התוצאה המפתה, הכי כיף להכין אותה ביחד עם הילדים.» מבשלים עם ילדים: כל המתכונים» תחפושות זולות לכל המשפחה» ספרי ילדים - כל הביקורות» הצגות ילדים - כל הפרטיםמצרכים: 1 קופסה של גבינת קוטג'כף שמן1 ביצהכף סוכרכפית גדושה מלח1/4 כפית סודה לשתייהכף או יותר ממרח פסטו1/3 2 כוסות קמח1 כף שמרים יבשים1/4 כוס מיםפסטו (למי שיש זמן להכנה עצמית): עלי בזיליקום5-4 שיני שוםכף צנוברים» נתחיל עם הירוקים בעלי הריח הנפלא: מפרידים את עלי הבזיליקום מהגבעולים, שוטפים היטב ומייבשים. טוחנים במעבד מזון יחד עם 4-5 שיני שום, כף צנוברים, מלח, פלפל ושמן זית, והרי לנו פסטו. » אם אתם רוצים לעשות את זה לפי הספר, אז תתחילו עם ראש העיסה (אם לא, תעברו ישר לשלב הבא). תערבבו היטב בקערה את כף השמרים, 1/4 כוס המים וכף הקמח, ותמתינו בסבלנות 10 דקות עד שבועות קטנות יופיעו על פני הנוזל.

» מוסיפים לקערה גדולה את הקמח, השמרים, המים (או את ראש העיסה - תערובת השמרים שתססו) והקוטג', ומערבבים.» מוסיפים את כל שאר הרכיבים ומערבלים עד שמתקבל כדור בצק שנפרד מדפנות הקערה.

» עכשיו כשקר, הכי מהיר להתפיח בתנור. מדליקים את התנור לחום 50 מעלות, מכסים את הקערה ומתחילים את פלא ההתפחה. שעה אחת מספיקה לתפיחה יפה ואז אפשר להמשיך לעבוד.

» מחלקים את הבצק ל-12 חלקים, מפשילים את השרוולים ומתחילים את החגיגה. כל משתתף מגלגל מהגוש שקיבל נקניק ארוך ארוך.» עושים מהנחש קליעה של לחמניה (כמובן שאפשר להיות יצירתיים ולעשות קליעות שונות).» מפזרים שומשום.» מתפיחים עוד חצי שעה ואופים בחום של 170 מעלות כ-20 דקות, עד שהבצק מזהיב.» כעת אפשר לערוך שולחן לארוחה, לחתוך סלט ולהתענג מלחמניות לוהטות ורכות, וארומה של טעמים.קטנות אך מלאות בהפתעות. לחמניות הכל כלולחנה פנט היא סבתא שאוהבת לבשל ולאפות יחד עם הנכדים. בבוקר עוסקת בביו-הנדסה ובשאר היום בעלת הבלוג "לאכול לשנות להנות", שנולד מהצורך לשמר ולשתף את המתכונים המשתנים תכופות במטבח שלה.

*#