אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מבשלים עם ילדים: לטס גט רדי טו קראמבל

קל, מהיר ומפתה - קינוח מושלם לבישול עם ילדים, בייחוד עם תותים אדומים אדומים ופירורי בצק פריך בחמאה. החלק הכי קשה הוא לא לזלול את הכל לפני שמסיימים

תגובות

יום שבת חורפי בלי גשם זו הזדמנות מצוינת להוציא את הראש החוצה ולגלות הרפתקאות שיש רק בחורף, כמו קטיף תותים. מסתובבים בשדות האדומים ומנסים לקטוף את הפירות האדומים הכי יפים שיש, כדי לשים בסלסלה ולקחת הביתה. הבונוס הוא שתוך כדי אפשר לנשנש המון, מה שהופך את הפעילות לאטרקטיבית במיוחד.» מבשלים עם ילדים: כל המתכונים» חטיפים יצירתיים לשנת הלימודים» ספרי ילדים - כל הביקורות» הצגות ילדים - כל הפרטיםהבעיה היחידה היא להחליט מה עושים עם כמויות התותים כשחוזרים הביתה. יש שלל אופציות נפלאות - עוגות, ריבה וסתם ככה עם שמנת חמוצה. ויש גם את האופציה לעצלנים: קראמבל, המאכל המושלם לבישול עם ילדים - פשוט שמים הפתעות בקערה, מערבבים ויוצא משהו טעים. לקראמבל התותים יש מתכון מהיר, קל ומתגמל, עם סך הכל ארבעה מרכיבים. תוך 45 דקות מתחילת הבישול יש לכם קינוח מפתה וחם, מה עוד צריך?קטיף תותים - קראמבל תותים

מצרכים 2 סלסלות תותים2 כפות סוכרחצי כוס קמח רגיל50 גרם חמאהגלידה וניל- אופציונלי להגשה (קראמבל חם וגלידה קרה זה שילוב מוצלח מאוד)

אופן ההכנה » תאמינו או לא, הכנת התותים זה החלק הכי קשה במתכון - צריך לחצות אותם לשניים ולא לאכול את כולם בדרך. אם עברתם את השלב הזה, אתם בדרך הנכונה לקראמבל.» תפעילו את התנור על 180 מעלות שיחכה לכם חם בסוף הדרך.» מערבבים את חצאי התותים עם כף אחת מהסוכר. אם התותים שלכם קצת פחות מתוקים מהרגיל, מומלץ להוסיף עוד כף סוכר. השלב הזה חשוב כדי להגיר נוזלים מהתותים. » שכבת התותים מוכנה, זמן להכין את שכבת פירורי הקראמבל. חותכים את החמאה לקוביות קטנות, מערבבים בקערה עם הקמח וכף הסוכר ויוצרים פירורים עם כריות האצבעות. חום הגוף ימיס את החמאה וייצור את הפירורים הכי טובים שיש.  » הגיע הזמן לסדר את הכל בתבנית - שכבת התותים למטה והפירורים מעל. שימו לב, צריך לפזר את תערובת הבצק כפירורים מעל התותים ולא כגוש כי זה יהרוס את הקונספט של הקראמבל. ותמיד נחמד שכמה תותים מציצים מלמטה.» חצי שעה בתנור, תכינו את הכפות ומתחילים.אם רק היה לתמונות ריח. קראמבל תותים

כתבות שאולי פספסתם

*#