רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פרוסות נאות של דג אנטיאס, עגבניות קיץ, צ'ילי תאילנדי חריף, נענע וסוכר דקלים

לכתבה

חומרים (ל-4 סועדים):

400-320 גרם נתח דג אנטיאס נקי מעור ומעצמות פרוס לפרוסות דקות

3 עגבניות בשלות, קלופות, קצוצות לקוביות קטנות

1 פלפל צ'ילי תאילנדי קצוץ דק

1 שן שום

1 כפית סוכר דקלים

4-3 כפות ליים סחוט טרי

2 כפות רוטב דגים תאילנדי (nam-pla)

חופן עלי נענע

פרוסות נאות של דג אנטיאס,עגבניות קיץ, צ'ילי תאילנדי חריף, נענע וסוכר דקלים

אופן ההכנה והגשה:

מסדרים את פרוסות הדג על ארבע צלחות הגשה באופן שווה.

בקערת מכתש (עדיף מאבן) שמים שן שום ומועכים בעזרת העלי.מוסיפים סוכר דקלים, פלפל חריף ומועכים היטב. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב. טועמים, מאזנים תיבול ויוצקים מעל נתחי הדגים. מגישים עם עלי נענע שלמים מעל.