קצביות בפתח תקוה והסביבה: הרבה מעבר לבשר איכותי

אם אתם קרניבורים שלא מתפשרים על איכות, בוודאי תשמחו להכיר את הקצביות המסקרנות של האזור, שיפתחו בפניכם חוויה חדשה של בשרים עסיסיים וטעם של עוד

גיא כספי, תוכן מקודם
תוכן מקודם
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
בשר טרי
גיא כספי, תוכן מקודם
תוכן מקודם

הקיץ הגיע בכל הכוח, השמש תלויה גבוה בשמיים, החופש קורא לנו לצאת החוצה לראות עולם, וכל מה שאנחנו רוצים הוא רק ליהנות מכל הדברים הטובים שהקיץ מביא איתו. אז יש כבר אבטיח, הבוקר מתחיל בטבילה בים, ובדיוק כשהערב יורד ומגיעים החברים, זה הזמן המושלם לפתוח מנגל לוהט שרק מחכה לאמץ לזרועותיו חתיכות סטייק ורודות ועסיסיות.

בכתבה הבאה, נספר על הקצביות מעדני גורמהקצביית בוארון ומיטב הבשרים, הקצביות שעושות את זה נכון

מעדני גורמה

אבל רגע, חשבתם לעבור ולזרוק לעגלה כמה נתחים מהקצבייה של הסופר הקרוב אליכם? תחשבו שוב. אם אתם גרים באזור פתח תקוה וגבעת שמואל ומבינים שבשר איכותי זו אומנות ששווה להשקיע בה, כדאי שתעשו מהר סיבוב פרסה ותגיעו ישר לקצבית ״מעדני גורמה״. מבטיחים לכם שאחרי שתניחו את הבשר של הקצבייה על הלשון אתם מיד תודו לנו על ההמלצה.

״מעדני גורמה״ היא אחת מהקצביות הוותיקות בישראל, ואתם יודעים מה אומרים – ״עם הוותק, בא הניסיון״. שכחו מלחפש במקום נתחי בקר עייפים, ב״מעדני גורמה״ תמצאו רק נתחים עסיסיים, ורודים, מלאים בטעם וארומה. את הנתחים מביאה הרשת במיוחד מחו״ל, ספציפית מארגנטינה ומפולין, שם מסתובבות הפרות על כרי מרעה אינסופיים, חופשיות לשוטט, ללחך עשב, ולספוג מהטבע המקומי שמעשיר את הבשר שלהן ונותן לו את טעמו הייחודי והכל כך טעים.

תמונה אחת שווה אלף טעמיםצילום: דרור עינב

אותו בשר, אותו בקר

רשת הקצביות מייבאת את בשר האנגוס מחו״ל בייבוא עצמי, תוך שהיא מקפידה להביא אך ורק את אותם נתחים המובחרים והאיכותיים ביותר. כשאתם נכנסים לקצבייה אתם יודעים שאתם מקבלים תמיד את אותו נתח, מאותו זן, עם אותו טעם ואותה עסיסיות ובטח שאין נתחים שאינם טריים. הכל טרי ורק מחכה לעלות על המחבת או על המנגל שלכם ולהצטרף לעוד סעודה מהסרטים.

רק לזרוק על האש

מכירים את זה שאתם עוצרים בסופר, מזמינים חזה עוף או חתיכת סטייק, ואז עוד צריכים להגיע הביתה ולנקות את הבשר בעצמכם? ב״מעדני גורמה״ כל הנתחים והחתיכות שאתם קונים מגיעים טריים, והכי חשוב נקיים ומוכנים לבישול או לצלייה. הוצאתם חתיכת חזה עוף מהאריזה בשביל להכין שניצל? הוא מוכן ללהבות כבר מהרגע הראשון (רק על תשכחו לשים קצת פירורי לחם לפני שאתם מסתערים, כן?).

סדרת הפרמיום

לרוב, כשאנחנו רוצים לאכול המבורגר איכותי – אבל באמת איכותי, כזה עם עובי ועסיסיות שגורם לנו לחייך עם כל ביס – אנחנו קופצים למסעדה קרובה, או מנסים לאלתר משהו בבית (לרוב לא בהצלחה גדולה).

למזלכם, ״מעדני גורמה״ מציעה פתרון מושלם לכל מי שמחפש איכות ולא ניחן בידי זהב להכנת קציצות של המבורגר או קבב. הקצביות של הרשת מציעות סדרת פרמיום עם מבחר גדול של מוצרים כמו קציצות המבורגר מושלמות, קבבים אסליים, נקניקיות מרגז שישרפו לכם את הלשון ועוד מגוון של בשרים מעולים.

כמו כן, לצד סדרת הפרמיום תמצאו במקום גם מגוון גדול של חלקי עוף איכותיים, כבש, דגים קפואים, סלטים, רטבים וכל מה שתצטרכו כדי להרים ארוחה הצגה.

תן לי קילו בבקשה

אז אתם מתכננים לקפוץ לבקר? לפני שאתם מגיעים נספר רק שצוות המקום המקצועי, שכבר קיבל את התואר ״שף-קצב״, ישמח לעמוד לשירותכם בכל שתצטרכו.

היינו בקצביות רבות עם נתחי בשר מעולים, ואין ספק שהנתחים והאיכות שמצאנו בסניפים של ״מעדני גורמה״ הם בין הטובים והטעימים ביותר שיצא לנו לטעום. אם אתם מתכננים על האש עם חברים ורוצים להרים סעודה מהסרטים עם בשר איכותי ובלי להתאמץ יותר מדי, ההמלצה שלנו היא ״מעדני גורמה״.

2 הקצביות כשרות
בשר הבקר בכשרות חלק, ניתן להשיג גם בד״צ.

מעדני גורמה
טלפון:  *3879

סניף פתח תקווה
כתובת: רחוב מרדכי בן דרור 8, מרכז סיטי מול
שעות פתיחה:
ימים א'-ה': 07:00-20:00
ו': 07:00-14:00

סניף גבעת שמואל
כתובת: רחוב מנחם בגין 30 בתוך קניון עופר הגבעה
שעות פתיחה:
ימים א'-ה': 08:00-20:00
ו': 08:00-14:00

למעבר לאתר מעדני גורמה>>>

-------------------------

קצביית בוארון

קצביית בוארון היא תוספת חדשה באופן יחסי לנוף הקולינרי בפתח תקוה, אולם בפועל מדובר באחד העסקים הוותיקים בישראל בתחום. שורשי הקצבייה של משפחת בוארון, "משפחה של בשרים משובחים", נטועים עוד בלוב, כמה דורות אחורנית. "סבא רבא שלי היה קצב בטריפולי, ואבי עבד אצלו בתוך ילד", מספר ירון בוארון, מנהל סניף פתח תקוה. "ב-1965 הוא פתח חנות משלו בשוק בנתניה. בחנות הוא פגש את אמי, שהגיעה לקנות בשר. הם התחתנו והקימו משפחה. גם אני ושלושת האחים עבדנו בחנות בחופשות, בתור נערים. גדלנו לתוך העסק".

עם השנים, שמה של הקצבייה הנתנייתית המשובחת החל ללכת לפניה. היא התפתחה בצעדי ענק, תוך שהיא מקדשת את אמנות הכנת הבשר. כיום יש לקצביית בוארון שתי מפטמות בבעלותה. חנות הדגל בנתניה גדלה והתרחבה, ואליה התווספה קצבייה הניצבת ממש ממול. "אנשים רבים מתפלאים מדוע פתחתנו שני עסקים בקרבה כל כך גדולה", מסביר ירון בוארון. "אחת הסיבות היא שבשלב מסוים בנו ממול החנות שלנו בניין המיועד לעסקים, ואבי החליט לרכוש חנות נוספת כדי שלא תהיה תחרות". כיום לשתי החנויות יש אופי שונה לחלוטין, גם אם המוצרים הם אותם מוצרים והמחירים זהים. החנות הראשונה היא עממית יותר, קצבייה באופי של שוק. השנייה, האקסקלוסיבית, פונה במידה רבה לאוכלוסייה הצרפתית של נתניה והסביבה. רוב העובדים בה דוברי צרפתית.

קצביית בוארוןצילום: באדיבות המקום

סניף בפתח תקוה נפתח באוגוסט 2019. "חשבנו להתרחב ובחרנו במיקום הנוכחי, ברחוב הברון הירש מול שוק פתח תקוה, מכמה סיבות: המיקום הזכיר לנו את הקצביות בנתניה, עם האווירה המיוחדת של השוק וכמויות האנשים הגדולות. מעבר לכך ראינו פוטנציאל להביא בשורה קולינרית חדשה לעיר. מקום בו ניתן למצוא בשר משובח, במחירים שווים לכל כיס".

בקצביית בוארון מציעים מגוון סוגי בשר, מהאיכותיים שתמצאו בסביבת פתח תקוה. במפטמות של משפחת בוארון מגדלים בקר משובח ורך במיוחד, רובו מזנים צרפתיים: בשר עוף, הודו, עגל, אווז, בקר ועוד. הבשר שאינו קפוא ואינו מכיל כמויות גבוהות של שומן, שפחות אהוב על הקהל הישראלי. החנות מייבאת בשרים שונים לצלייה ומכינה מהם מוצרים ביתיים, למשל סוגים שונים של נקניקיות מרגז, קבבים, צ'וריסוס, קישקע אשכנזי – והרשימה עוד ארוכה. זאת לצד מגוון רחב של יינות, סלטים ביתיים, תבלינים ולחמים.

והמחירים? כפי שמדגישים בקצבייה, הבשר מוצע ללקוחות במחירי שוק. "היתרון שלנו הוא שאנחנו אחראים על כל השרשרת של הגידול, השחיטה והמכירה. אנו למעשה מנהלים כמה עסקים במקביל ומוכרים ישירות לצרכן. לכן אנחנו משיגים שליטה על הזנים ואופן הגידול, וכמובן שעל המחירים. אצלנו ניתן לקנות בשר טרי ואיכותי מבית טוב, במחירים הוגנים מאוד".

ניכר כי הושם כאן דגש על יצירת השילוב האידיאלי בין כמות לאיכות. "כשאנשים באים לקנות בשר, הם יודעים שהם יוכלו לרכוש אצלנו הכול, אפילו בלי הודעה מראש", אומר ירון בוארון. "הבשר שלנו זמין, אפילו אם יש צורך בעשרות קילוגרמים עבור אירועים או שמחות. תמיד יש שפע, ותמיד טריות ותחלופה של הבשרים".

הסניפים של קצביית בוארון בולטים בעיצוב המודרני והמרשים שלהם, תוצאה של תכנון אדריכלי מוקפד. העבודה נעשית לפי תקנות משרד הבריאות, תחת פיקוח צמוד. החנויות כשרות, עם פיקוח של הרבנות המקומית. בשר הבקר והכבש מחזיקים בכשרות מהודרת של עטרה בית יוסף.

לאחרונה פתחה הרשת חנות אינטרנטית, בה ניתן להזמין את המוצרים בצורה ישירה ולקבל משלוח עד פתח הבית – באזור פתח תקווה או נתניה – עוד באותו היום. המשלוחים נעשים באמצעות רכבי קירור, העומדים בכל התקנות הנדרשות בתחום. בעתיד מתכוונים בקצבייה להרחיב את אזורי מתן השירות, ובכך להעביר את הבשורה לאזורים נוספים בישראל.

קצביית בוארון
נתניה: היהלום 1, טלפון: 09-9348481
היהלום 2, 09-8828913
פתח תקווה: הברון הירש 16 (מול שוק פתח תקווה), טלפון: 03-7722233
למעבר לאתר>>>
למעבר לפייסבוק>>>

-------------------------

מיטב הבשרים

קצביות רבות מציעות מוצרים זהים בסטנדרטים המוכרים, אבל יש מי שעושה כבוד אמיתי ללקוח ולבשר. ב"מיטב הבשרים" לא מתפשרים על איכות הבשר ואיכות השירות, ומעניקים מעבר לתוצרת המוכרת ערך מוסף למי שלא מוכן להתפשר על האיכות שתונח בסופו של דבר על הצלחת.

לקוחות מרוצים מתוך העיר ומחוצה לה

מלבד האמינות, הניקיון, ההקפדה על טיב הבשר ואיכותו, בקצבית "מיטב הבשרים", שמנוהלת על ידי אריאל פרץ ונחום שבתאי, בעלי ניסיון בתחום, שומרים על יחס אישי עם הלקוחות, שלא פעם כולל עצות, טיפים והצעות לתיבול.

 זו הסיבה ש"מיטב הבשרים" בפתח תקווה הפכה למבוקשת ופופולארית בתוך העיר ומחוצה לה. בעקבות הביקוש מצד הלקוחות התרחבה הקצבייה לפני כשנה, והפכה לגדולה ומרווחת יותר. זאת, כאשר על אף הגדילה בעלי המקום מקפידים לשמור על העקרונות שמלווים אותם מיום הקמת המקום: אין פשרות בנוגע לטיב ואיכות הבשר ומתן שירות אישי שמותאם לכל לקוח.

אריזות ואקום נעשות במקום יחד עם עצות לתיבולצילום: באדיבות מיטב הבשרים

דוגמה להתאמה ולהקשבה ללקוח ניתן למצוא בשירות הייחודי של הכנת בשרים במיוחד למנגל. כך זה עובד: ללקוח מגיעים הסוגים השונים של הבשר שבחר, כשהם חתוכים ומתובלים – בין אם מדובר בנתחים ובין אם מדובר בשיפודים, ומה שנותר הוא רק להדליק את המנגל ולצלות.

גם סוג הבשר וגם התיבול הם על פי בקשת הלקוח, שבוחר ומזמין את הבשר לעתים בטלפון או באונליין, ומגיע כדי לקחת או מקבל את החבילה היישר לביתו, הכוללת לא פעם נתח עסיסי מטופל ומתובל  

ב"מיטב הבשרים" מקפידים על הפרטים הקטנים. אלה שעושים את ההבדל. המקום שנמצא תחת פיקוח של משרד הבריאות, תמיד נקי ומסודר. כל מוצר נבדק על ידי מנהלי המקום לפני שיווקו ובסופו של דבר מציעים ללקוחות את הטוב ביותר שיש: אנטרקוט אנגוס, אסאדו בלי שומן, כבש כתף צוואר, אווז, עוף, הודו בשר, בקר טלה, דגים, תבלינים שנטחנים במקום, ירקות קפואים, דגים קפואים, סלטים, מגוון רטבים ייחודי ועוד. כאשר לצד כל אלה, המוצר הפופולארי והנמכר ביותר הוא שניצל עוף. הסוד, מתברר, הוא באיכותו ובחיתוך המדויק והדק ולקוחות רבים חוזרים שוב ושוב כדי לקנות אותו.

בשר איכותי ועצות לתיבול

ב"מיטב הבשרים" גם ממליצים ללקוחות בעת הקנייה כיצד לתבל בצורה נכונה את הבשר, וכיצד להפיק את הטעם שימצה את הפוטנציאל של סוג הבשר. הליווי האישי לא מסתיים רק בבחירת הבשר, ובפני הלקוח מוצעות הצעות יעילות וטעימות לטיפול במוצר הנבחר.

ההיכרות המוקדמת עם הלקוחות מקלה על הרכבת המשלוחים מתוך ידיעה איזה בשר כל אחד אוהב ואיזה רוטב או מוצר משלים לצרף. הקצבים ב"מיטב הבשרים" יודעים להתאים את הבשר הנכון לבשלן החובב וגם לאוהב הבשר המקצועי, להמליץ לו על סוג אחר בהתאם לאירוח או להציע חווית צלייה אחרת ומומלצת. הם יודעים לספר שהצרכן הישראלי אוהב לחוות טעמים חדשים ולגלות עולמות קולינריים אחרים, ולכן קהל הלקוחות הולך וגדל כי קנייה ב"מיטב הבשרים" היא גם הזדמנות לחווית טעם אחרת לצד שירות אדיב ואישי.

סדר, ניקיון ובשר משובחצילום: באדיבות מיטב הבשרים

אחד היתרונות הבולטים ב"מיטב הבשרים" הוא רמת הניקיון שלא קיימת במקום אחר. הקצבים מנקים את הבשר והדגים ברמה מקסימלית כדי שהלקוח יקבל את הטוב והמשובח ביותר. ב"מיטב הבשרים" מתהדרים גם בתעודת הכשר חלק מהודר על כל סוגי הבשרים והדגים במקום, ומציעים בבלעדיות גם קבבים במילוים שונים כמו טחינה וקינמון, תבלינים יוקרתיים וערכות השלמה למנגל מהנה.

האיכות והטיב של "מיטב הבשרים" יצרו עבורה הקצבייה קהל לקוחות נאמן ונרחב, שהגיע לרכוש את המותגים המובילים והבשר הטרי גם בימי הקורונה. עבורם, נפרס הבשר במקום, מתובל לפי בקשה, הופך לבשר טחון וגם מקבל טיפול מהטובים בענף. בקצבייה מציינים כי הם מפעילים גם שירות משלוחים לכל רחבי העיר, שגם בהם ניתן לקבל את הטריות והאיכות הבלתי מתפשרת שלהם.

מיטב הבשרים
כתובת: רחוב המכבים 3, פתח תקוה
טלפון להזמנות: 03-9044104054-3446972

למשלוח וואטסאפ: 054-3446972