משלוחי בשר אונליין: להפוך את המטבח למסעדת שף (בלי לצאת מהבית)

גם אחרי שהמסעדות ייפתחו מחדש, משלוחי האוכל כאן כדי להשאר. המגמה שהחלה עם הצלחת תוכניות הבישול בטלויזיה, ממשיכה ללוות אותנו גם לאורך משבר הקורונה. כיום לא צריך לצאת מהבית כדי להנות מחומרי גלם איכותיים, כולל משלוחי בשר אונליין שזמינים לרכישה בלחיצת כפתור

רותם דרוב, נטלי שרון, שחר אמאנו
תוכן שיווקי
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
בישול סטייק על מחבת
רותם דרוב, נטלי שרון, שחר אמאנו
תוכן שיווקי

אחד התחומים אשר זכו לפריחה משמעותית בתקופת הקורונה, הוא ללא ספק תחום משלוחי האוכל. המציאות יצרה ביקוש שפתח את התיאבון וכיום אפשר להזמין כל חומר גלם אפשרי - מהשדה, מהמחלבה, מהדייג ומהקצבייה, רק תבחרו. משלוחי בשר אונליין הם כבר חלק משגרת הקניות של ישראלים רבים, שהתרגלו לבחור את הנתחים הטובים והטריים ביותר בלחיצת כפתור. הזמינות והמבחר מסחררים והמגמה כאן כדי להשאר, גם אחרי שהקורונה תהיה הרחק מאחורינו. 

הבישול הביתי, שעבר קפיצת מדרגה משמעותית בשנה האחרונה, כבר לא מסתמך על מוצרי בסיס מהסופר, והישראלים מחפשים אחר ספקים המציעים סחורה איכותית ומגוונת בשילוב חווית קניה נוחה ומזמינה. אספנו כמה הצעות: מרקטונקניק קצביםיוז'י רימוןשלבי - הקצב שלי ומיטב הבשרים.

מרקטו - אותה האיכות גם בקנייה מרחוק

הימים הרחוקים שבהם הישראלים לא ידעו להבדיל בין יין יבש לחצי יבש, או מהי מידת העשייה המומלצת לסטייק, נעלמו ולא יחזרו. תוכניות הבישול ששוטפות את המסך בשנים האחרונות ומייצרות כוכבים, האינסטגרם שהפך את הבשלנים הביתיים לכוכבי רשת וסצנת המסעדות שהשתנתה והתפתחה ללא היכר בעשור האחרון - הפכו אותנו לאניני טעם ומפותחי חך כאלה שמבלים הרבה יותר זמן במסעדות ומתנסים יותר במטבח הביתי. ואז באה הקורונה: המסעדות נסגרו, אבל הרצון לאכול טוב עדיין נותר. אחת מההשפעות הבולטות של החודשים האחרונים היתה הנהירה הקולקטיבית אל המטבח הביתי. שם ניצלנו את הזמן בבית לאפות, לטגן, לצלות ולהתנסות בהכנת מנות חדשות ובשימוש בחומרי גלם חדשים ומיוחדים.

להפוך את המטבח למסעדת שף (בלי לצאת מהבית) צילום: absale - שיווק ופרסום

ברשת המעדניות הוותיקה מרקטו הבינו את זה כבר מזמן, ומציעים את כל תוצרת הרשת באתר האינטרנט שלהם, מצוידים במערך מנוסה ויעיל של הזמנות ומשלוחים לאזור גוש דן והשרון. "האתר של מרקטו קיים כבר שבע שנים, אבל בחודשים האחרונים כמות הרכישות וההזמנות שבוצעה דרכו צמחה פי שלושה", מספר אופיר צבי, מבעלי הרשת. "אנחנו ערוכים ושמחים לתת שירות אישי מאוד גם באונליין. נספק לכל לקוח בדיוק את מה שביקש, גם אם הוא לא שוחח עם הקצב פנים מול פנים - בין אם זה כרעיים בלי עור, נתח אנטרקוט בעובי שתי אצבעות או כל בקשה אחרת".

גן עדן לבשלנים חובבים

האתר של מרקטו מציע מגוון רחב של מוצרים, מהבסיסיים ביותר כמו חלב או שמנת, עד למוצרי גורמה ומעדנים ייחודיים, ואת כל מה שבאמצע - בשרים טריים, גבינות איכות ונקניקים משובחים, מאפים, ירקות ופירות, פסטה טרייה, וכמובן מבחר רחב של אלכוהול ויינות – מה שהופך אותו לגן עדן עבור בשלנים חובבים. "נכון לעכשיו, כשהמסעדות עדיין סגורות, אנשים מגלים שהם יכולים להגיע לחוויה דומה לזו של המסעדה – בפחות כסף", מספר צבי. "ארוחת ערב שמשלבת נתח בשר משובח או פסטה טרייה או אפילו רק לחם טרי ומעדנים לצד בקבוק יין איכותי, תעלה לסועדים הרבה פחות ממה שהיו משלמים על ארוחת ערב במסעדה וגם החוויה תהיה שונה לחלוטין. כל אחד רוצה להיות היום השף במטבח הפרטי שלו".

האתר של מרקטו מציע מגוון רחב של מוצרים, מהבסיסיים ביותר כמו חלב או שמנת, עד למוצרי גורמה ומעדנים ייחודייםצילום: בוריס קוזניץ

רשת מרקטו מחזיקה כיום בשלושה סניפים בתל אביב (אהרון בקר, קינג ג'ורג' ובזל), בסניף נוסף ברמתיים שבהוד השרון, וגם ברשת המבורגריות תל אביבית בשם The Little Brgr Shop. לצד אלו מרקטו מחזיקה גם במפעל יצרני שאוחז בתו תקן מחמיר של משרד הבריאות, בו מייצרים את כל מוצרי הבשר של המעדניות ושל רשת ההמבורגרים.

כשנשאל לגבי העתיד, צבי עונה כי לדעתו הציבור לא יחזור לאחור: "הקהל גילה את הנוחות שבקנייה באינטרנט. האיכות היא אותה איכות נהדרת, גם בקנייה מרחוק. גם אלו שנפגעו מהמשבר הכלכלי יכולים עדיין ליהנות מאוכל איכותי וטעים בבית במחירים נגישים, שהם נמוכים משמעותית ממסעדות. סל המוצרים שלנו מכיל פרודוקטים שיכולים להתאים בקלות לכל אחד, גם לבשלנים המנוסים וגם לאלו שעדיין מתנסים במטבח".

להזמנות ומשלוחים:
למעבר לאתר>>>
טלפון: 03-5447844

--------------------------------

נקניק קצבים – שימור בשר כשר כמו של פעם

הסיפור של נקניק קצבים מתחיל לפני כמאה שנה, במסעדה יהודית שנפתחה בסוף המאה ה-18 והתמחתה ביין ובשר משומר. עם השנים, עברו המתכונים מדור לדור וכיום ממשיך את המסורת המשפחתית ישראל טוקאר, בעלים של מעדניית 'נקניק קצבים' בירושלים. "מילדותי אני זוכר שתמיד היו תלויים נקניקים במטבח. זה היה משומר בשיטה כזו שהוא לא התקלקל. סוד שימור הבשר בצורה טבעית זו הייתה ההתמחות של סבא וסבתא שלי", מספר ישראל. בשנתיים האחרונות מנהל ישראל את 'נקניק קצבים', מעדנייה לשימור בשר בגישה המסורתית, כפי שעשו לפני עשרות שנים. "רכשתי את העסק והכנסתי את המתכונים מבית אבא, יחד עם המסורת של סבא וסבתא".

שימור בשר בשיטה המסורתית

ישנן אינספור דרכים לשימור מזון, כאשר חלק מהשיטות פשוטות וקצרות וחלקן מורכבות וארוכות יותר, הדורשות בהתאמה גם סבלנות והשקעה רבה. ששיטות אלה נועדו בראש ובראשונה להפוך מוצר בעל חיי מדף קצרים למוצר עמיד יותר שניתן ליהנות ממנו לאורך זמן.

שימור הבשר, הגושים והנקניקים נעשה ללא חומרים משמרים וללא שיטות מודרניות לקיצור התהליכיםצילום: absale - שיווק ופרסום

'נקניק קצבים' בחרו בגישה המסורתית ורבת השנים לצורף המלאכה. שימור הבשר, הגושים והנקניקים נעשה ללא חומרים משמרים וללא שיטות מודרניות לקיצור התהליכים. "אנחנו עושים בשר בשיטה כזו שהייצור שלו נע בין חודש לארבעה חודשים. אנחנו משתמשים במלח ותבלינים בלבד, כך שברגע שהנקניק מוכן הוא לא יכול יותר להתקלקל", אומר ישראל ומוסיף כי הבשר יכול להישאר במטבח גם שנה, היות שהלחות שהייתה בבשר יוצאת בצורה מבוקרת והופכת אותו עמיד.

ייחודה של שיטת שימור הבשר

לצד ההתמחות העיקרית של 'נקניק קצבים' בבשר, תוכלו למצוא במעדנייה גם יין משובח, המיוצר בהזמנה אישית ביקבי הבוטיק הייחודיים ביותר, ביקבים שתתקשו למצוא בשוק, פרט למקומות מיוחדים בודדים.

"כל הבשר אצלנו במעדנייה נעשה במו ידינו"צילום: absale - שיווק ופרסום

אותה ייחודיות מלווה את תהליך שימור הבשר, הנעשה מתוך תשוקה וגעגוע לטעמי הילדות של פעם. "כל הבשר אצלנו במעדנייה נעשה במו ידינו. אנחנו לא משתמשים בחומרים משמרים וזה מה שעושה את המיוחדות של הבשר, המתייבש לבד. התוצאה הסופית היא שממש מרגישים את הטעם. בדומה ליין, ככל שהוא מתיישן, הטעם שלו נהיה יותר עמוק ויותר טעים. כך גם לגבי הבשר, בתנאי שלא מוסיפים חומרי טעם מלאכותיים", מפרט ישראל. כלל הנקניקים במעדנייה מיוצרים עבודת יד מ-100% בשר טרי של עגל, פרה וכבש. בשל תהליך השימור הארוך והטבעי, עלות המוצר בהתאם. טווח המחירים של הנקניקים השונים נע בין 35-60 שקלים ל-100 גרם.

ממשיכים להתפנק - רק בבית

"מאז שהתחילה הקורונה, הגדלנו את המחזור שלנו פי חמש. אנשים רוצים לפצות את עצמם בשל העובדה שאי אפשר ללכת למסעדה והם מחליטים להתפנק בבית. הסחורה שלנו היא מסוג הדברים שקונים אותם בשביל להתפנק, לאירוח יוקרתי או לארוחת שישי של כל המשפחה", מתאר ישראל.

תדמיתו של הנקניק נותרה שנויה במחלוקת, כאשר תרבות הצריכה שלו בארץ גם היא אינה לגמרי ברורה. "יש בארץ תדמית שלילית למושג הנקניק, אני חושב שזה כי הרבה זמן לא ייצרו נקניק איכותי. התהליך שנעשה במעבר מיינות זולים לאימפריית יין מתחיל לקרות גם עם בשר. בשאר העולם, בשר משומר נתפס כמשהו משובח כי באמת יודעים לעשות את זה", אומר ישראל ומסכם:

"מתחיל בארץ עידן של אנשים שמבינים בבשר ומבינים בנקניקים בפרט, בבשר שעבר טיפול של ייבוש ושימור טבעי ללא חומרים. אני חושב שהתחום הולך להתפתח מאוד יפה ולתפוס תאוצה".

נקניק קצבים
להזמנות ומשלוחים- מעבר לחנות >> 
כתובת: בית הדפוס 34, ירושלים
 טלפון: 02-6284828
לעמוד הפייסבוק >>

--------------------------------

יוז'י רימון – מעדניית הבית שלך

הסיפור של יוז'י רימון מתחיל בשנת 1967, אז פתח יוז׳י קובו, עולה מבולגריה ואחד מסיטונאי הבשר הגדולים בארץ, את האטליז הראשון בארץ שמכר בשר ועוף מפורקים לחלקים. יותר מחמישה עשורים אחרי, האטליז שמנוהל כיום בידי הדור השלישי לשושלת הקצבים, מושך קהל רחב של אנשים המחפשים אחר נתחי הבשר המשובחים והאיכותיים ביותר שניתן להשיג.

"אנחנו מחזיקים את כל סוגי הבשר - בקר, לבן, טלה ועופות", מספר עופר רודד, נכדו של קובו ומי שמנהל כיום את הקצבייה. אבל לא רק מגוון של סוגי בשרים ניתן להשיג ביוז׳י - אלא גם מבחר סוגי נתחים כמו: טומהוק, דנבר קאט, פלט איירון סטייק, ניו יורק סטייק, פורטר האוס ועוד.

מגוון מוצרים איכותיים במחלקת המעדנייה. יוז'י רימוןצילום: שרה ליברמן

לא על הבשר לבדו 

הבשרים ביוז׳י רימון הם לב העניין, אבל כדי להרכיב ארוחה טובה תמיד כדאי שיהיו גם תוספות משובחות ליד. במהלך השנים, התרחבה גם מחלקת המעדנייה של החנות וכיום היא מציעה אלפי מוצרים שונים, בהם נקניקים וגבינות מיובאים מהאיכות הטובה ביותר, רטבים, פסטות טריות ויבשות, מבחר סוגי חומץ ושמן זית, פטריות כמהין, יינות, ועוד ועוד. 

"אנחנו מקפידים להביא כל הזמן הפתעות ומוצרים חדשים", מספרת דניאלה רודד, רעייתו של עופר ומי שמנהלת את המעדנייה. "כך, למשל, יש אצלנו עכשיו סדרה חדשה של מוצרי וואגיו - נקניקים, המבורגרים ונקניקיות העשויים כולם מהבשר המיוחס. אנחנו מחזיקים גם מבחר של פסטות טריות המיובאות מאיטליה, סוגי פאטה מיוחדים כולל פאטה כבד אווז להזדמנויות חגיגיות, וכמובן יינות משובחים שתמיד הופכים את הארוחה לנעימה יותר".  

אוכל, קדימה אוכל

החגיגה הקולינרית ביוז׳י רימון כוללת גם מחלקה מיוחדת למכירת אוכל מוכן שנעשה מדי יום על ידי השפים אלה ויפתח. "לקראת סופי השבוע, אנו מציעים ללקוחות שלנו תפריט ענק ומפתה של מנות שירכיבו ארוחת שבת מושלמת או יחכו במקרר כדי להאכיל את בני הבית במהלך השבוע. אפשר למצוא אצלנו לזניות ביתיות, תבשילים כמו ביף בורגיניון או לחי עגל עם שעועית ומנגולד, רוסטביף, פשטידות, קוסקוס, חמין וגם עשרות סוגי סלטים טריים", אומרת דניאלה. 

טווח המחירים במעדנייה רחב ומאפשר לכלל האוכלוסייה ליהנות ממוצרים איכותיים בכל תקציב באשר הוא. כל מוצר או תבשיל הם תוצר של הידע העצום שנרכש בעשרות שנות הפעילות של הקצבייה. "אנחנו עסק משפחתי ומכינים את הכול בעצמנו באהבה רבה. אנחנו מכירים את הלקוחות לאורך שנים ודורות, ילדים שהגיעו אלינו עם הוריהם לפני שנים רבות, באים אלינו היום עם הילדים שלהם כדי לקנות", היא מוסיפה.

מבשלים יותר - מתעניינים יותר

דור שלישי לשושלת קצבים. יוז'י רימוןצילום: באדיבות יוז'י רימון

כמו בכל גזרה אחרת בחיים שלנו, גם (או אולי במיוחד) באוכל מרגישים את השינוי בהרגלי הצריכה של הישראלים. "הקורונה שהשאירה את כולנו בבית ימים ארוכים הביאה גם להתעסקות מחודשת בבישולים. אנשים מבשלים יותר ומתעניינים יותר באוכל שהם אוכלים. הבישול הפך לתחביב המוביל של רבים, ואנחנו נהנים לייעץ ללקוחות שעושים את צעדיהם הראשונים בעולם הקולינריה איך להשתמש בחומרי הגלם שלנו", אומרת דניאלה. "לצד הבישול המושקע, הילדים בבית במשך שעות ארוכות ולכן אנחנו רואים עלייה בצריכה של מוצרים כמו המבורגרים, שניצלים, בשר טחון לקציצות ועוד מוצרים שקל להכין מהם ארוחות ילדים מהירות".  

המגפה טרם נעצרה, אבל בהחלט אפשר להעביר אותה לצד אוכל מנחם וטוב, ואם אפשר על הדרך גם ליהנות משירות מצוין ואווירה משפחתית, מה טוב. "חשוב להבין שיוז'י רימון היא לא עוד חנות. היא קצבייה ותיקה מאוד שבה הלקוחות הם ממש בני משפחה. מעבר למכירה, אנחנו מייעצים ללקוחות שלנו, נותנים להם מתכונים ומלווים אותם לאורך החיים בצורה הכי חברית שיש", מסכמת דניאלה.

יוז'י רימון
כתובת: המעגל 58, מרכז מסחרי רימון, קרית אונו
להזמנות ומעבר לאתר>> 
טלפון: 03-5349674
למעבר פייסבוק>>

--------------------------------

שלבי – הקצב שלי: סיפורה של משפחת בשר

לא פעם החיבור לעולם תוכן כלשהו נולד מתוך הבית. ישנן משפחות אשר כל חייהן סובבות סביב תחום מסוים, וקל מאוד לבני המשפחה להישאב לנושא ולעסוק באותו התחום באופן מקצועי. לכן, קל להסיק כי בקרב אנשים שרבים מבני משפחתם עוסקים באותו התחום, מצוי ידע רב ומעמיק שסבב אותם במשך כל שנות ילדותם ובגרותם, ומהווה חלק בלתי נפרד מ"האני העצמי" שלהם. נותני שירות שמחזיקים בידע מעמיק ורחב כל כך בתחום העיסוק שלהם, הם בדיוק אלה שאנחנו, הלקוחות, שואפים למצוא - כאלה שחיו את התחום במשך כל חייהם ונותנים שירות מתוך ידע מעמיק, תשוקה ולמידה מתמדת.

מאחורי המפעל וחנות המפעל "שלבי – הקצב שלי", עומדת משפחה אשר בשר הוא כל חייה. רבים מבני משפחת שלבי עוסקים בתחום הבשר ומהווים מקור השראה עבור הנהלת המקום בכל הנוגע לאופי העסק ולאופן העבודה. ב"שלבי – הקצב שלי" ניתן למצוא מגוון רחב של סוגי בשר החל מבקר וטלאים הגדלים במושבי וקיבוצי עמק יזרעאל, ועד לעופות טריים. הכול נעשה כמובן תוך הקפדה על שירות מקצועי ואישי עבור כל לקוח. בוקי דסה, מנהל השיווק של המקום, מספר על השירות בחנות והסיפור שעומד מאחורי העסק.

מגוון רחב של בשר ויתרון בחומרי הגלם. שלבי - הקצב שליצילום: עמנואל שטרית

דור רביעי למשפחת הבשר

"משפחת שלבי מגיעה מכפר סולם, כפר צמוד לעפולה שבגליל התחתון. זו משפחה שכרגע זה כבר הדור הרביעי שלה שמתעסק בבשר", אומר דסה, "יש מי שמנהל את החנות, מי שמגדל בקר וצאן, מי שסוחר בבקר למפעלים מתחרים בכל הארץ ומי שמנהל את הייצור במפעל עצמו".

דסה מוסיף כי לימים החליטו חלק מבני משפחת שלבי ליצור מאפס מפעל בשר לתפארת ועד היום הם שואפים להתרחב ולהתפתח מבחינה מקצועית. לדבריו, חלק מהיעדים שהציבה משפחת שלבי במקביל לעבודה השוטפת, הם מכירת בשר סיטונאית באיכות גבוהה הן עבור מסעדות נחשבות מכל רחבי הארץ והן עבור אטליזים וחנויות בשר מובחרות. עוד מספר כי בנוסף לחנות המפעל שנפתחה לאחרונה, יבצע המפעל מכירת און-ליין ללקוחות פרטיים ויספק משלוחים עד לדלת ביתם.

חוויה קולינרית ומבחר חומרי גלם

לדסה ניסיון רב בתחום הבשר, ומספר כי עסק בענף המסעדנות במשך שנים רבות לפני שהגיע למפעל. כאשר בעקבות הקורונה התגלה בפניו עולם חדש בתחום שהכיר היטב. "כשהייתי בחל"ת טיילתי להנאתי ואיכשהו הגעתי לכפר סולם, שם גר אחד מבני משפחת שלבי ואיכשהו נדבקנו אחד לשני, היה סוג של חיבור באוויר", הוא מספר, "החלטתי לעבוד במפעל שלו וכשסיימתי את החל"ת כבר לא חזרתי לחברה הגדולה שעבדתי בה בעבר".

לאחר שהצטרף בוקי דסה הביא עמו לעבודה במפעל את טל נחמיה, שהוצב בעמדת המנכ"ל וכעת יחד הם שואפים להטמיע את הסטייל התל אביבי בחנות המפעל. "אנחנו רוצים לעשות דברים שהמיצוב שלהם יהיה גבוה מאוד, בנראות, במארזים, בשירות, בקיצוב, בבחירת הנתחים ועוד", אומר דסה, "יש לנו כאן מגרש משחקים שאנחנו יכולים לעשות בו מה שאנחנו רוצים. אנחנו לוקחים את הידע שלנו ומנצלים אותו פה, כשהיתרון הגדול הוא למעשה העורף החזק של המפעל מבחינת מבחר חומרי הגלם".

כל המשפחה עוסקת בתחום הבשר. שלבי - הקצב שליצילום: עמנואל שטרית

בשלבי מציינים כי שירות המשלוחים פועל ברוב חלקי הארץ וכולל מספר תחומי חלוקה באזור שבין עמק יזרעאל בצפון ועד לעומר ומיתר בדרום. כאשר בכל אזור מתבעצת חלוקה אחת לשבוע.

"שלבי - הקצב שלי"

כתובת: רחוב המחצבות, א.ת. נצרת (ב"וויז": שלבי הקצב שלי)
להזמנות ומעבר לאתר>>>
טלפון:  03-5349674
וואטסאפ: 050-8529895
למעבר לפייסבוק>>>

--------------------------------

מיטב הבשרים: הכי טוב שיש עד הבית

רבים חוששים שבהזמנת מוצרי מזון אונליין עלולה איכות המוצרים להיפגע. אלא שבקצבית "מיטב הבשרים" בפתח תקווה מוכיחים אחרת, ומעניקים ללקוחות שלהם את הטיב והאיכות הבלתי מתפשרת שמציעים בחנות גם בעת משלוח עד הבית.

ההקפדה על הניקיון, הטריות והיחס האישי נשמרת לכל אורך הדרך, כדי לתת ללקוח את הכי טוב שיש גם בימים שהוא ממעט לצאת מהבית. זאת, כאשר מלבד המשלוחים הסטנדרטים ניתן להזמין גם חבילות למנגל: סוגים שונים של בשרים, בנתח או בשיפודים, מטופלים, מתובלים ומוכנים לצלייה במנגל. 

איכות ותיבול עד הביתצילום: באדיבות מיטב הבשרים

השניצל המפורסם שכבש את הלקוחות

הצורך במשלוחים שהתגבר בתקופת הקורונה, הוביל עסקים רבים להעניק שירות אונליין ולספק את הסחורה באמצעות משלוחים. מי שביצע את ההתאמות הנכונות הצליח לעבור את התקופה, ומי שיצר לעצמו קהל לקוחות נאמן כמו במקרה של "מיטב הבשרים", הבין שהשירות האדיב יכול לבוא לידי ביטוי גם בחנות וגם במשלוחים.

את כל הטוב שמציעים בקצבית "מיטב הבשרים", מקבל הלקוח עד פתח ביתו: אנטרקוט אנגוס, אסאדו בלי שומן, כבש כתף צוואר, אווז, עוף, הודו בשר, בקר טלה, דגים, תבלינים שנטחנים במקום, ירקות קפואים, דגים קפואים, סלטים, רטבים, קבבים מיוחדים ממולאים בטחינה או בקינמון, מגוון רטבים ייחודי ומוצרים משלימים נוספים. ואפשר להזמין גם את שניצל העוף המפורסם של הקצבייה שמגישה אותו דק דק. השניצל המפורסם באיכותו הפך פופולארי גם בקרב לקוחות מפתח תקווה וגם מחוץ לגבולות העיר.

הלקוחות של "מיטב הבשרים" סומכים על הבעלים אריאל פרץ ונחום שבתאי בעיניים עצומות. הם יודעים שיקבלו את הביתה את הטוב ביותר, הנקי ביותר והטרי ביותר. הכול תחת תעודת כושר חלק מהודר, ובפיקוח משרד הבריאות. הם גם יודעים לבקש מהם לתבל את הבשר למנגל, ומקבלים מהם בשר מוכן שנותר רק להניח על הרשת הבוערת וליהנות ממרקם הטעמים המשובחים ומהטריות.

בשר משובח עם עצות לתיבול

המשלוחים המוקפדים הרחיבו את קהל הלקוחות של "מיטב הבשרים". הסחורה הטרייה מגיעה עד לפתח הבית ברמת הניקיון הגבוהה ביותר מבין הקצביות בכל רחבי הארץ מושכת אליה קליינטים נוספים, הבשר נטחן במקום והמלאי מתחדש כמעט כל בוקר. כך ניתן להעניק ללקוחות את האיכותי ביותר גם כאשר הם מגיעים לחנות וגם כאשר הם מבקשים משלוח אונליין, כאשר בקצבייה דואגים שלא יחושו בהבדל.

הביקוש לבשר האיכותי של "מיטב הבשרים" התגבר בתקופת הקרונה, שבה רבים נותרו בבתים והיה צורך לרכוש כמות מזון גדולה, בפרט בסופי שבוע ובחגים. חלק גדול מהלקוחות הכירו היטב את הסחורה עוד לפני הקורונה, והיה להם פשוט וטבעי לקבל את הבשרים והדגים שהם מכירים גם במשלוחים. לבשר ולדגים שבמשלוח צירפו בקצבייה גם עצות לתיבול, טיפים לשילוב בשרים והמלצות לסוגי בשר שונים לטובת חוויה קולינרית טובה יותר, ממש כפי שהיו עושים בחנות עצמה בצורה פרונטאלית.

כל הנתחים נבחרים בקפידה ונארזים במקוםצילום: באדיבות מיטב הבשרים

 החיבור בין הקצבייה לבין הלקוחות שלה, הפך אישי יותר עם הזמן ומקל על הרכבת המשלוחים מתוך ידיעה איזה בשר כל אחד אוהב, או איזה רוטב או מוצר משלים לצרף ללקוח ספציפי. הייחוד של "מיטב הבשרים" הוא גם ביכולת לדעת איך להרכיב למגוון הלקוחות שלהם את המשלוח הנכון  והטעים ביותר.

הקהל, שצמא לטעמים חדשים ובשר איכותי, יודע כי בקצבייה מחזיקים את הטוב ביותר וגם יענו כמעט כל בקשה מתוך המגוון הרחב בחנות. הוא  בעיקר יודע שיקבל הביתה את הטוב ביותר ממש כפי שהיה מקבל אם היה מגיע פיזית לחנות, וזה כנראה הסוד למשלוח מנצח של "מיטב הבשרים". 

מיטב הבשרים
כתובת: רחוב המכבים 3, פתח תקוה
טלפונים להזמנות: 03-9044104054-3446972
למשלוח וואטסאפ: 054-3446972