מסיבת קצף: אלפרו משיקה סדרת משקאות שמותאמת במיוחד לקפה

הקצפה איכותית, עשירה וחלקה בשלושה טעמים קלאסיים. יש בריסטה חדש בשכונה והדרך לקפוצ'ינו המושלם מעולם לא היתה פשוטה כל כך

רותם דרוב, בשיתוף אלפרו
תוכן מקודם
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
חלב צמחי של אלפרו
רותם דרוב, בשיתוף אלפרו
תוכן מקודם

בעוד ששוק החלב מן החי מציג האטה בצמיחה, כבר כמה שנים ששוק המשקאות הצמחיים נמצא בעלייה משמעותית. בין אם מבחירות תזונתיות, ממחשבות על ההשלכות לאיכות הסביבה או מחמלה על בעלי החיים, סוגיות כשרות, או הרצון לשלב משהו טוב בתזונה היומית - מספר הנמנעים מצריכת חלב מן החי הולך וגדל.

אחד מהחסמים שעומד בפני אלו שרוצים לעבור לצרוך חלב מן הצומח מתרכז בדבר אחד קטן שהוא בעצם גדול מאוד – קפה. רוב כוסות הקפה נצרכות בשעות הבוקר, כלומר עבור רובנו,  זה הדבר הראשון שאנחנו פוגשים אחרי היקיצה, הטעם הראשון שמתניע לנו את היום. הבעיה היא שרוב תחליפי החלב הצמחיים פחות מתאימים להכנת קפה ביתית: הם מתקרשים ומתפרקים במגע עם הנוזל החם או בעת ההקצפה ולא מביאים את התוצאה המדוייקת כמו חלב מן החי.

אלפרו, מהמותגים המובילים והבולטים בתחום המשקאות הצמחיים בעולםצילום: אלפרו

כאן נכנסת לתמונה אלפרו, מהמותגים המובילים והבולטים בתחום המשקאות הצמחיים בעולם. כחלק מהאג'נדה של החברה, אלפרו רותמת את מלוא הידע והטכנולוגיה שרכשה לפיתוח מוצרים חדשים וחדשניים כל הזמן. כעת, החברה שמה לעצמה למטרה גם להיות חוד החנית גם בקרב קהל חובבי הקפה האיכותי - אלו שמעדיפים שלא לצרוך חלב מן החי, אבל רוצים את הקפוצ'ינו או הקפה ההפוך שלהם הכי טוב שאפשר - ומשיקה סדרת משקאות חדשה שתשנה את כל מה שחשבתם על קפה וחלב צמחי.

משהו טוב בכוס הקפה שלכם

הכירו את אלפרו בריסטה - סדרת משקאות צמחיים שמותאמים במיוחד להכנת קפה ומאפשרים חימום והקצפה קלה אך איכותית, עשירה וחלקה במכונות ביתיות שונות. הם גם ישדרגו משמעותית כל כוס קפה נמס, תה, או משקה חם אחר. הסדרה פותחה תוך ייעוץ מקצועי עם בריסטות מנוסים ומובילים שבחנו והתנסו במוצרים שוב ושוב, עד לקבלת התוצאה המדויקת.

אם בימים שבשגרה כ-60% מכוסות הקפה מוכנות בבית, בימים האלה, כשנראה שתרבות העבודה מהבית תשאר איתנו עוד זמן מה, יותר ויותר אנשים מתנסים בהכנת קפה איכותי במטבח הביתי. זה לא משנה איך אתם אוהבים את הקפה שלכם: רותח בספל או צונן בכוס זכוכית, עם נגיעה של קצף או עם שכבה מפנקת של חלב מוקצף – סדרת בריסטה תביא משהו טוב אל כוס הקפה שלכם, מבלי שתרגישו בהבדל.

אלפרו מובילה שינוי מהותי במעבר לצריכת תחליפי חלב מהצומח צילום: אלפרו

סדרת בריסטה כוללת שלושה משקאות שונים: הראשון הוא משקה סויה בעל טעם נייטרלי ועדין, עם אחוזי חלבון דומים לאלו שבחלב מן החי וכמות סוכר נמוכה; השני הוא בריסטה שיבולת שועל, בעל הטעם הייחודי והאהוד שמאפיין משקאות שיבולת שועל ומחמיא לקפה; והשלישי והאחרון הוא משקה בריסטה שקדים, המאופיין בטעם אגוזי נהדר. כל המשקאות מועשרים בתוספות של סידן וויטמינים, ללא השפעה על הטעם.

40 שנים של מצוינות

אלפרו מובילה שינוי מהותי במעבר לצריכת תחליפי חלב מהצומח ומזה 40 שנים מוכיחה שקיימת אלטרנטיבה טעימה וטובה יותר לנו וגם לסביבה. בין מוצרי החברה אפשר למצוא את משקה הסויה הוותיק והמוכר כמו גם משקאות המופקים ממגוון מקורות צמחיים נוספים דוגמת אגוזי לוז, קוקוס, אורז, שקדים ושיבולת שועל, כמו גם משקה סויה אורגני, משקה סויה מופחת שומן או משקה סויה ללא סוכר ובקרוב תשיק משקה שיבולת שועל חדש, עשיר בסיבים תזונתיים וללא סוכר או ממתיקים שיאפילו על הטעם הטבעי והייחודי שלו. לצד אלו משווקת החברה בארץ מעדני סויה בטעמי וניל, שוקולד ושוקולד מריר, לצד סויה לבישול שמתאימה באופן נהדר למתכונים שונים וקונה לה אוהדים רבים בקרב קהל קולינרי שלא מוכן להתפשר על איכות.